Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пун Месец у Овну почиње 20.октобра: Погледајте какав БУМ доноси хороскопским знацима! Око Овна ПРШТИ НОВАЦ!

Пун Месец у Овну почиње 20.10.2021 .

1634122876_ovan.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/МОВИЕЦЛИПСТРАИЛЕРС
Oglas

Како је овај пун Месец у Овну а Ован је први ватрени знак, са јаком енергијиом,  промене ће бити енергичне, највишеће се одразити на партнерске односе и пословне тј комуникација.

Ован је енергичан знак и па ће тако и наша реакција бити енегична и пуна ватре. Пун Месец се дешава на 27 степену Овна, Месец ће бити у опозицији са Марсом па ће акценат бити на љубавним и пословним односима.

Ово је јак аспек па би било паметно да спутамо у нама јаку енергију Овна који на покреће на нову страницу живота, да покушамо да промене буду мало суптилније ако је икако могуће. Месец ће имати аспек са Јупитером што доводи до лепих послвних контакта и увећење зараде.

Затим ће Јупитер имати проточни аспект са Марсом што опет потврђује успех у каријери, сарадњу са странцима, потписивање уговора кроз једну лепу комуникацију. На крају следи новчани бенефит.

Месец ће имати јак отерећујући аспек са Плутоном што може да доведе но нервних криза, дубоких речи које излазе из наших дубина а то даље може довести до озбиљних свађа у партнерским односима.

У сваком случају звезде вам поручују да за време овог пуног Месеца окренете нови лист, да се не бојите својих жеља и снова већ да баш у енергичном Овну урадите нешто за шта нисте имали херца пре!

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци нек се припреме за ЉУБАВНУ БУРУ У ОКТОБРУ! Бикови, ово је ваш месец!

Утицај пуног Месеца у Овну на знакове хороскопа

Ован- наглашене су вам свађе и расправе. Овај Месец у вама буди пуно енергије, али и оне негативне тако да је најбоље да расправе оставите за наредни период.

Бик- активира вам се поље подсвести ,дубоких тајни и јаких размишљања. Вама тај осећај не прија али немојте га одбацивати већ се позабавите сами са собом и када прође пун Месец тада ћете знати шта да радите.

Близанци- пуно лепе полетне енергије, дружење са пријатељима и остваривање планова и жеља сада ће вам се десити. Једноставно лепом енергијим привлачите и лепе ствари.

Рак- поље каријере вам се активира. Ваш лићни осећај је да сте напети, не прија вам енергија који сада осећате.

Лав- ви не знате шта да радите са јоком енергијим Овна! Пуни сте полета и на сто страна стижете што је одлично али само припазите да не претерате у томе јер се може десити изнендно заљубљивање на послу што ће угрозити ваш емотивни живот.

Девица- вама се дешава унутрашња трансформација.

Вага- превише свега код вас. Јака енергија, сплеткарења као и успех у послу. Водите рачуна да вам се неко не умеша у ваш љубавни живот.

Шкорпија- сада крените са промена које се односе на стил живота, избаците токсине из себе, пређите на нови вид исхране и наравно за све остало слушајте интуицију јер је сада на максимуму.

Стрелац- јаке љубавне емоције. Та енергија коју осећате вас може увести у флерт.... Промене на послу се дешавају и ви сте се прихватили за 100 ствари. То је ок само направите шта вам је приоритет.

Јарац- нагалашено поље породице и пријатељства. У принципу може доћи до тешких речи јер је енергија јака али ви сте генерално смирени , не реагујете на прву лопту па нека тако остане и овај пут.

Водолија- потпуна опрезност када је саобраћај у питању. Било да сте возач или пешак. Ако планирате неки пут добро размислите да ли је баш сада неопходно да се крене. Ако не можете да га одлозите само је потребна јака концентрација и све ће бити ок.

Рибе- наглашено је поље финансија. Само је једна ствар битна да не расипате новце на тривијалне ствари, већ леп бизнис план и све ће проћи савршено по вас.

                         Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas