Oglas
· · Komentari: 0

Pun Mesec u Ovnu počinje 20.oktobra: Pogledajte kakav BUM donosi horoskopskim znacima! Oko Ovna PRŠTI NOVAC!

Pun Mesec u Ovnu počinje 20.10.2021 .

1634122876_ovan.JPG
Foto: Printscreen Youtube/MOVIECLIPSTRAILERS
Oglas

Kako je ovaj pun Mesec u Ovnu a Ovan je prvi vatreni znak, sa jakom energijiom,  promene će biti energične, najvišeće se odraziti na partnerske odnose i poslovne tj komunikacija.

Ovan je energičan znak i pa će tako i naša reakcija biti enegična i puna vatre. Pun Mesec se dešava na 27 stepenu Ovna, Mesec će biti u opoziciji sa Marsom pa će akcenat biti na ljubavnim i poslovnim odnosima.

Ovo je jak aspek pa bi bilo pametno da sputamo u nama jaku energiju Ovna koji na pokreće na novu stranicu života, da pokušamo da promene budu malo suptilnije ako je ikako moguće. Mesec će imati aspek sa Jupiterom što dovodi do lepih poslvnih kontakta i uvećenje zarade.

Zatim će Jupiter imati protočni aspekt sa Marsom što opet potvrđuje uspeh u karijeri, saradnju sa strancima, potpisivanje ugovora kroz jednu lepu komunikaciju. Na kraju sledi novčani benefit.

Mesec će imati jak oterećujući aspek sa Plutonom što može da dovede no nervnih kriza, dubokih reči koje izlaze iz naših dubina a to dalje može dovesti do ozbiljnih svađa u partnerskim odnosima.

U svakom slučaju zvezde vam poručuju da za vreme ovog punog Meseca okrenete novi list, da se ne bojite svojih želja i snova već da baš u energičnom Ovnu uradite nešto za šta niste imali herca pre!

Pročitajte još: Ovi horoskopski znaci nek se pripreme za LJUBAVNU BURU U OKTOBRU! Bikovi, ovo je vaš mesec!

Uticaj punog Meseca u Ovnu na znakove horoskopa

Ovan- naglašene su vam svađe i rasprave. Ovaj Mesec u vama budi puno energije, ali i one negativne tako da je najbolje da rasprave ostavite za naredni period.

Bik- aktivira vam se polje podsvesti ,dubokih tajni i jakih razmišljanja. Vama taj osećaj ne prija ali nemojte ga odbacivati već se pozabavite sami sa sobom i kada prođe pun Mesec tada ćete znati šta da radite.

Blizanci- puno lepe poletne energije, druženje sa prijateljima i ostvarivanje planova i želja sada će vam se desiti. Jednostavno lepom energijim privlačite i lepe stvari.

Rak- polje karijere vam se aktivira. Vaš lićni osećaj je da ste napeti, ne prija vam energija koji sada osećate.

Lav- vi ne znate šta da radite sa jokom energijim Ovna! Puni ste poleta i na sto strana stižete što je odlično ali samo pripazite da ne preterate u tome jer se može desiti iznendno zaljubljivanje na poslu što će ugroziti vaš emotivni život.

Devica- vama se dešava unutrašnja transformacija.

Vaga- previše svega kod vas. Jaka energija, spletkarenja kao i uspeh u poslu. Vodite računa da vam se neko ne umeša u vaš ljubavni život.

Škorpija- sada krenite sa promena koje se odnose na stil života, izbacite toksine iz sebe, pređite na novi vid ishrane i naravno za sve ostalo slušajte intuiciju jer je sada na maksimumu.

Strelac- jake ljubavne emocije. Ta energija koju osećate vas može uvesti u flert.... Promene na poslu se dešavaju i vi ste se prihvatili za 100 stvari. To je ok samo napravite šta vam je prioritet.

Jarac- nagalašeno polje porodice i prijateljstva. U principu može doći do teških reči jer je energija jaka ali vi ste generalno smireni , ne reagujete na prvu loptu pa neka tako ostane i ovaj put.

Vodolija- potpuna opreznost kada je saobraćaj u pitanju. Bilo da ste vozač ili pešak. Ako planirate neki put dobro razmislite da li je baš sada neophodno da se krene. Ako ne možete da ga odlozite samo je potrebna jaka koncentracija i sve će biti ok.

Ribe- naglašeno je polje finansija. Samo je jedna stvar bitna da ne rasipate novce na trivijalne stvari, već lep biznis plan i sve će proći savršeno po vas.

                         Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas