· · Коментари: 2
ДРАМАТИЧНО

Маријана Матеус у 50. години заблистала у ДВЕ ХРАБРЕ КОМБИНАЦИЈЕ - Ни млађе се не би усудиле да их понесу! (ФОТО)

Маријана Матеус већ годинама живи у Лондону и прати модну сцену, а повремено и сама дизајнира.

1634126414_pjimage--37-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ маријанаматеус

Сваки светски тренд који се појави, Маријана мора да испроба. Осим што прати трендове, она има и јасно издефинисан стил, својствен њеном сензибилитету.

Прочитајте још: Три ЈЕСЕЊЕ КОМБИНАЦИЈЕ Анастасије Ражнатовић за којима су даме полуделе! (ФОТО)

Хаљине у Маријанином стилу

Елегантни, женствени кројеви су Маријанин терен. Воли да носи хаљине, а нама су за око запале две најновије, којима се Маријана похвалила на свом Инстаграм профилу.

Прво се похвалила хаљином са анимал принтом у комбинацији црвене и црне боје. Дуге ноге су у првом плану, јер је хаљина далеко изнад колена и са дубоким шлицом. Дуги рукави су, с друге стране, додали потребну дозу умерености. Хаљину је уклопила са црним ципелама које се везују око чланка и делују удобно.

Друга хаљина је унела праву драму на лондонске улице. Појавила се у златној хаљини, А кроја, са доњим делом чије фалтне лепршају око ногу. Маријана је добила романтичан, али у исто време драматичан изглед. Беспрекорну фигуру је истакла струкираном хаљином, а ноге каишићима који се везују у спиралу. Све је употпунила Шанел торбицом и наочарима у стилу старих холивудских дива.

Како се вама допадају Маријанини стајлинзи?

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.