Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРАНКА НЕВИСТИЋ У ТОПЛЕСУ: Бивша водитељка РТС-а нестала са ТВ-а и постала једна од НАЈБОГАТИЈИХ СРПКИЊА (ФОТО)

Бивша водитељка РТС-а Бранка Невистић Грујић повукла се из јавног живота и тако каријеру оставила далеко иза себе, а од 2014. године, када је судбоносно "да" изговорила Браниславу Грујићу, живи живот као из бајке.

1657889321_Branka-Nevistic-foto-V-Danilov-Instagram-corallo-verde.jpg
Фото: В. Данилов, Инстаграм/цоралло_верде
Oglas

Луксузна свадба одржана је на отвореном, на једном имању у Војводини.

‒ Било је онако како смо желели да буде, у кругу пријатеља. Добро смо се провели, што је веома важно, и надам се да ћу то памтити цео живот као нешто најлепше ‒ испричала је водитељка после удаје.

Прочитајте још: Лидија у 6. деценији ОСВОЈИЛА 10 ЛЕТА МЛАЂЕГ: Њен нови дечко је из Италије - не треба јој смиривање иначе ће бити спуштен много ниже од ње

Бранка и Бранислав живе у елитном насељу у Београду, а слободно време користе тако што обилазе луксузне дестинације.

 

Бранку садашњи муж третира као краљицу, те је, према писању медија, једном приликом добила накит у вредности од 36.000 евра.

Прочитајте још: БРЕНА ИЛИ ФИЛИПОВА МАЈКА? Пријовићка морала да бира између две свекрве - ево како је окончала дилему

Бранка је била у браку са Момчилом Лаврнићем, а након развода наставила је да гради каријеру, међутим, после неког времена, телевизијска звезда одлучила је да се повуче са малих екрана, међутим на друштвеним мрежама постала је веома активна, а фотографије са луксузних путовања постајале су све чешћа појава на њеном профилу. Иначе, из првог брака са Момчилом Лаврнићем, садашњим мужем певачице Ане Станић, Бранка Невистић има сина Луку.

Она је сада позирала у топлесу, атрибуте је покрила рукама, и показала како жена може заблистати, као и уживати у својој кожи у 50-им годинама.

 

Она је доказала да стари као вино, па је са невероватним самопоуздањем и спонтаношћу позирала испред камере, и тако добила много коментара у виду похвала.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић без трунке шминке: Певачица показала како изгледа када се камере угасе (ФОТО)

"Ватра", "Боже како добро изгледа", "Невероватно", "Оставља без даха", само су неки од коментара.

Титула једне од најбогатијих Српкиња припада управо Бранки, па сада путовања, луксузни дом у елитном београдском насељу, скупоцени поклони красе живот некадашње ТВ звезде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas