Oglas
· · Komentari: 0

BRENA ILI FILIPOVA MAJKA? Prijovićka morala da bira između dve svekrve - evo kako je okončala dilemu

Pevačica odgovorila na često postavljano pitanje

1657875547_Aleksandara-Prijovic-Zorica-Desnica-i-Filip-Zivojinovic-foto-ATA-images-Instagram-printscreen-f-zivojinovic.jpg
Foto: ATA images, Instagram/f.zivojinjovic
Oglas

Od kada se udala za Filipa Živojinovića, sina Bobe Živojinovića iz prvog braka, Aleksandra Prijović dobija pitanje sa kojom svekrvom se bolje slaže.

Jedan deo javnosti smatra da pevačica može imati samo jednu svekrvu, a to je Zorica Nakić, Filipova biološka majka. Međutim, s obzirom na odnos kakav Filip ima sa Brenom, većina se sa ovim stavom ne slaže. Sada se Aleksandra oglasila po pitanju kako se slaže sa Brenom i sa kojom svekrvom ima bolji odnos.

- Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica - otkrila je Aleksandra u intervjuu za "Scandal!", a zatim je odgovorila i na pitanje koje sve zanima, odnosno sa kojom ima bolji odnos.

Pročitajte još: Ana Bekuta ženi sina: Slavlje u domu velike muzičke zvezde (FOTO)

- Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obe su mi drage jer su deo moje porodice - rekla je Prijovićka i okončala ovu dilemu.

Nema sumnje da su obe svekrve velika pomoć i podrška Aleksandri i Filipu, pogotovo kada je sin Aleksandar u pitanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas