Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумац привремено изгубио способност да ВИДИ, ЧУЈЕ И ХОДА: Болује од ретке болести и поручује - "Имам среће што сам жив"

Ештон Кучер оббјаснио је да се бори са ретким аутоимуним поремећајем

1660031388_ash.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Брандон Мyерс
Oglas

Ештон Кучер (44) глумио је у чувеним остварењима попут "Вегас за двоје", "Без обавеза", "Сезона лова", "Управо венчани", "Два и по мушкарца" и многим другим. Иза себе има импресивну каријеру холивудског лгумца, али његов живот је далеко од идеалног.

Глумац је открио да се бори са васкулитисом, ретким аутоимуним поремећајем, због ког је привремено изгубио способност да хода, види и чује.

 - Као пре две године, имао сам тај чудан, суперредак облик васкулитиса који ми је оборио вид, покварио ми је слух, уништио моју равнотежу - рекао је Кучер у емисији “Руннинг Wилд wитх Беар Грyллс: Тхе Цхалленге”.

Прочитајте још: Један од најпознатијих глумачких парова свих времена: Џон Траволта опростио се дирљивом поруком од Оливије Њутн (ФОТО)

Он је објаснио да је требало око годину дана да се поврате изгубљена чула.

Васкулитис је веома редак аутоимуни поремећај који може изазвати упалу крвних судова, што резултира ограниченим протоком крви. Постоји много врста васкулитиса, али већина утиче на најмање један орган.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 - Не цените то баш док не нестане - изјавио је. па додао:

- Оног тренутка када почнете да видите своје препреке као ствари које су направљене за вас, да вам дају оно што вам треба, тада живот почиње да постаје забаван, зар не?

Он је успео да се опорави, али уједно и да промени поглед на живот:

"Почињете да сурфујете изнад својих проблема уместо да живите испод њих", објаснио је како сада гледа на недаће.

Његова супруга, Мила Кунис, и он нису досад причали о овом тешком периоду, тако да су многи били изненађени када су чули кроз шта је холивудски глумац пролазио.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas