· · Коментари: 0
ПАПАРАЦО

Погледајте јој лице: Папараци ухватили Синди Крафорд испред спа центра у шестој деценији без шминке (ФОТО)

Познати супер-модел из '90-их блиста на улицама Санта Монике у свом лежерном стилу

1665064394_Sidni-Kraford-foto-Profimedia.jpg
Фото: ПРОФИМЕДИА

Има 56 година, и каријеру на којој јој могу позавидети многе млађе колегинице из света моде и филма, Синди Крафорд је име које је синоним за безвременску лепоту.

Недавно је фотографисана на улицама Санта Монике, носећи  џинс широких ногавица, мајицу са графичким натписом ''Љубав'', црним сандалама, кожном торбом и бомбер-јакном. Изглед је употпунила наочарима за сунце и препознатљивом фризуром разбарушеног изгледа.

Фото: Профимедиа

Ова лепотица некада је била неизоставни део свих ревија већих модних брендова и кампања, а сада је тим путем кренула и њена ћерка Каја Гербер (21), која је постала заштитно лице многих брендова.

Прочитајте још: Анђелина Џоли изнела језиве детаље из брака са Бред Питом: "Једно дете је гушио, а мене је зграбио за главу и бацио о зид"

Чини се да је фармерке са слике могла позајмити и од Каје, јер високи струк који наглашава њене дуге ноге делује веома младалачки.

Фото: Профимедиа

Синди је у браку са Рендијем Гербером од 1998, са којим поред ћерке дели и сина Преслија Вокера Гербера (23). Још увек се памте и њени видео снимци са вежбама за обликовање тела, који су били једни од популарнијих у то време.

Иначе, пре брака са Рендијем, позната је и њена веза са глумцем Ричардом Гиром, и у то време су важили за један од најлепших парова у Холиводу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.