· · Коментари: 0
НАРУШЕНО ПРИЈАТЕЉСТВО

ПУКЛО ПРИЈАТЕЉСТВО: Након изјаве да јој је Тејлор Свифт једини прави пријатељ, Селена Гомез разочарала пријатељицу која јој је донирала орган

Пријатељство Селене Гомез и девојке која јој је донирала бубрег ,Франције Раизе, поново на тесту

1667813799_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа

Пријатељство музичке звезде Селене Гомез и глумице Франције Раизе је на климавим ногама.
Франција (34) је изгледа отпратила са Инстаграма своју дугогодишњу пријатељицу Селену (30), након њене недавне изјаве поводом свог документарца ''Мој УМ И ЈА', да је 'Тејлор Свифт њен једини прави пријатељ међу познатима, у индустрији'.

Селена је у свом филму говорила пуно о борби са менталним здрављем као и аутоимуном болешћу лупус, не споменувши Францију, која јој је била донор бубрега, и подвргла се компликованом процесу трансплатације  2017.године, како би помогла својој пријатељици да се избори за живот.


Свакако показујући незахвалност, и ниподаштавајући ово пријатељство, Гомез је видно потресла Францију, која се  великодишно жртвовала зарад њеног оздрављења, те је Франција после њене изјаве о Свифтовој као једином правом пријатељу, само кратко прокоментарисала: 'интересантно', на једној од објава везано за ову вест.

Прочитајте још: Селена Гомез шокирала признањем: "Размишљала сам да се убијем"

Ту није крај Селениним испадима, па је након свега, када је упитана зашто је Раиза отпратила са Инстаграма, подигла пар обрва својим појашњењем, коментаришући: 'Извињавам се што нисам поменула сваку особу коју познајем', шокирајући опет фанове.

Да ли ће Селена схватити колико је погрешила, и извинити се особи која свакако није још само једна познаница у низу, већ неко ко јој је несебично дао део себе и спасио јој живот, остаје да се види.

Прочитајте још: СЕЛЕНА ГОМЕЗ обрадовала је фанове својим новим ДОКУМЕНТАРЦЕМ: ''Мој УМ И ЈА'', на фестивалу у Лос Анђелесу

 

Селена и Франција су пријатељице још од 2007.год, а како се шушка, њихово пријатељство је прошло кроз још једну кризу, након саме операције, када је наводно Франција била разочарана што се Селена уместо опоравка, вратила
алкохолу и старом начину живота.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.