Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не спуштам стандарде": Цеца открила због чега није избацила албум од 2016. године - "Многи мисле да сам се улењила"

Фолк дива присетила се и чувеног концерта на Ушћу

1672052797_zvezde_granda_26102022_0041.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Светлана Цеца Ражнатовић гостујући у емисији "Ново јутро" присетила се спектакуларног концерта на Ушћу. Дотакла се и снимања песама, као и оптужби да се улењила по том питању:

- Журка која је трајала три сата а без једног инцидента. Публика ме је толико држала да сам могла и седам сати да певам. Добра публика, добар албум, добра песма и резултат мора да буде ту. Каријеру стварају песме, ако промашите албум ту је увек нека песма која се истекне. Толико хитова сам имала и песама, да не желим да спуштам стандардне, битан ми је квалитет. Последњи албум сам избацила 2016. године али до тада ме ни ни једна није пронашла, а да снимам нешто ради реда не пада ми напамет. Многи мисле да сам се улењала али заиста није истина.

Прочитајте још: БИВШИ МУЖ МАРАЈЕ КЕРИ: Ник Кенон има 11-торо деце са 6 ЖЕНА, а 12-то је НА ПУТУ! (ФОТО)

Посећеност њеног концерта на Ушчу била је невероватна. О подацима да је иза себе оставила успех и посећеност у рангу наступа Мадоне и Леди Гаге, Цеца је кратко одговорила:

- То су неки светско-европски подаци... Ту сигурно није никаква малверзација јер се свет не бави тиме, мене свет ни не познаје... Мене знају у Бугарској и ту около, ја сам позната на Балкану и мени је то довољно.

Прочитајте још: БЕБЕ ОД МИЛИОН ДОЛАРА: Глумица Хилари Свонк објавила срећне вести, и то ДУПЛЕ! (ФОТО)

Признала је да јој наступи нису напорни, али да јој сама путовања падају тешко:

- Мени су путовања напорна, али наступи нису. Ја свој посао много волим, сви знају да сам ја скоро из пелена стала на сцену. Са 14 година сам стала при пут и запевала, тако да ми је то све у реду. Аутом не волим да путујем, боле ме леђа, укочим се, не могу да устанем, једва изађем... Можда је то и крштеница, ко зна - закључила је у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas