Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИСТЕРИОЗНА ГРЧКА ПРИНЦЕЗА: Долази из једне од најугледнијих и најбогатијих краљвских породица, а многи јој завиде на начину живота који води

Принцеза Марија Олимпија од Грчке и Данске је веома успешна млада жена

1694525570_princeza.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстгарам - олyмпиагрееце
Oglas

Принцеза Марија Олимпија од Грчке и Данске (26), чланица је једне од најугледнијих европских краљевских породица и врло успешна млада жена. Ипак, она и њен гламурозни живот ретко се нађу у магазинима и у сенци је британских војвоткиња Кејт Мидлтон и Меган Маркл.

Марија Олимпија је најстарије дете и једина ћерка Павлоса, принца од Грчке и Данске, и принцезе Мари-Шантал, која има америчко и еквадорско порекло.

 

Њен деда је Константин ИИ Грчки, последњи краљ ове земље, који је владао од 1964. до 1973. године, када је укинута монархија у Грчкој, док јој је бака принцеза Ана-Мари од Данске.

Иако нису плаве крви, породица Олимпијине мајке је изузетно имућна и утицајна – принцезин деда по мајци је Роберт Ворен Милер, амерички милијардер.

Иако од 1973. године принцеза која се обично представља само као Олимпија и њена породица нису на челу Грчке, на њиховом животном стилу могли би да позавиде припадници многих краљевских породица.

 

 

Она је рођена у Њујорку 25. јула 1996. године, а крштена је у грчкој православној Цркви Светог Ђорђа у Истанбулу у децембру исте године. И то ју је крстио Васељенски патријарх Вартоломеј И лично!

Грчка краљевска породица преселила се у једном тренутку у Лондон, где је Олимпија провела већи део детињства, а након ње на светг су стигли принчеви Константин-Алексиос, Ахилеј-Андреас, Одисеј Кимон и Аристидис-Ставрос.

Од раног детињства, принцеза је била заинтересована за моду, па је тако 2007. године први пут виђена на једној модној ревији, када је као једанаестогодишњакиња присуствовала цоутуре догађају у Риму.

 

Била је заинтересована за много тога, па је тако изучавала историју уметности, фотографију и графички дизајн, а образовање је стицала у престижним швајцарским школама. Ипак, све време је маштала о каријери у уметности или моди, а кад је имала 17 година била је на пракси у модној кући Диор.

Познато је да је 2016. године завршила фотографију на њујоршкој Дизајнерској школи "Парсонс", док је годину дана раније уписала и четири године касније завршила Школу индивидуализованих студија модног бизниса и маркетинга "Галатин" на Универзитету у Њујорку. Тада се спекулисало да се виђа с принцем Харијем, сином њеног кума принца Чарлса. Ипак, британска краљевска породица одмах је демантовала ове наводе.

Исте године, принцеза Марија Олимпија нашла се на насловној страни магазина Ванитy Фаир са својим рођакама Изабел Гети и принцезом Талитом фон Фирстенберг.

Лепа грчка принцеза не експонира се превише у јавности, али је познато да је од 2021. годние у вези с Перегрином Пирсоном, сином британског четвртог виконта Каудреја. Својевремено је за магазин Татлер признала да се целог живота бори с дислексијом.

 

Све време док се школовала, принцеза Олимпија радила је као модел, па се појавила у великом броју модних и лифестyле часописа.

Ипак, осим ретких података из њене биографије, она спада у најмистериозније европске принцезе и бира да живи као обична девојка – онолико колико може неко ко је одрастао у таквом гламуру. Будући да нема службене краљевске обавезе, слободно време углавном проводи путујући по свету, а занимљиво је то што Олимпија не говори грчки језик.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas