· · Коментари: 0

2023. њима доноси УЗБУДЉИВ ЉУБАВНИ ЖИВОТ: Пред ова три знака биће доста изазова, искушења и удварања

Проверите да ли спадате у један од ова три знака

1673956249_ljubav2023.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Пред њима су изазови. Поједини ће морати да рашчисте свој љубавни живот како би направили простор за нову љубав. Поједини ће доживети емотивну превару после које ће доживети праву љубав.

На првом месту су Близанци - њима се враћа љубав из прошолсти. Пре тога ће морати да "почисте" свој емотивни живот и да буду прецизни у својим очекивањима. Тада особа из прошлости даје коначни заплет и долази до лепе љубавне везе.

Прочитајте још: Два хороскопска знака која не умеју да покажу ЕМОЦИЈЕ: Делују хладно и одбојно, али су заправо јако ОСЕЋАЈНИ

Јарчевима следи заиста узбудљив љубавни живот у 2023. години. Већ сада се дешавају мале промене, а коначне, велике и јаке које ће вам вратити осмех на лице су у од марта 2023. Једино морате бити разумни и не очекивати од одварача да вам читају мисли. Будите реални.

Вагама је ова година веома изазовна. Биће љубави чак и за заузете. Ваш шарм и кокетност ће привући многе особе у ваш живот. Немојте бити изненађени ако неко, нпр. колега стане испед вас и заиста вам затражи љубав. Јер ваше кокетирање оставља траг и није лепо давати наду тек тако. Та особа вас може одбити у први мах али како време пролази ви се сада можете озбиљно заљубити и растурити везу или брак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.