Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ако сте у вези са овим хороскопским знацима ПРЕВАРИЋЕ ВАС: Да ли се ваш партнер налази на овом списку?

Ово су хороскопски знаци који највише варају.

1710339588_shutterstock_2341256617--1-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

За неке особе се може рећи да су верни, што то и показују. Међутим, за друге се то не може рећи јер обожавају да с времена на време имају паралелне везе. Као и увек, звезде су ту умешале прсте и неком су одредиле да једноставно не може да буде веран свом партнеру. Како бисте боље разумели потенцијалног партнера и сазнали шта у будућности можете да очекујете од њега, прочитајте шта кажу астролози.

1. СТРЕЛАЦ 

Стрелац се сматра главним издајником међу знацима зодијака. И све зато што је то веома, веома слободољубив знак. Држати га унутар четири зида је једноставно нереално! Увек мора да гута утиске и храни се визуелним сликама како га не би ухватила досада. Плус, Стрелчеви имају посебну жудњу за идеалом, чија се слика често може променити. Али, Стрелцу морамо одати почаст: увек се пријатељски растају, остављајући за собом лепшу успомену. Да, и њихове издаје се дешавају углавном у младости, када емоције превазилазе размере. Са годинама, овај знак почиње да схвата шта је бол и зашто га не треба наносити људима.

2. ОВАН

Сребрну медаљу у нашој ранг листи заузима Ован. Важе за добре породичне људе, али овај знак је неизмерно радознао и неће се смирити док не науче нешто ново. Стога, они су ти који се најчешће могу ухватити у туђим креветима, јер је тако узбудљиво! И, наравно, даје ново искуство, које се затим чува у ризници образовних информација. Једноставно речено, Овнови су они који варају физички, а не емоционално. Они су изузетно себични када је у питању задовољавање њихових сексуалних потреба. Из тог разлога, прилично је тешко издвојити представника овог знака из породице. Ако је Ован одлучио да је породица његова тврђава, онда ће се сваки покушај претворити у фијаско, без обзира на то колико путовања улево буде.

3. БЛИЗАНЦИ 

Прва три места почињу Близанци. Њихова контрадикторна природа често гура знак на пут издаје. И ту настаје проблем: ако су у младости навикли да воде двоструки живот од младости, онда у одраслом добу та навика неће нестати. Близанци су душа друштва, забављају све шалама и фасцинантним причама из живота. Стога није изненађујуће што их привлачи мноштво људи. И, вреди напоменути да овај знак сматра да је секс део њихове душе, што није срамотно поделити. И, наравно, Близанци воле игре! А шта може бити забавније од забаве „Сакриј превару од супружника“? Али ево шта Близанци не могу да поднесу – то је узвратна издаја. Зато што не можете оставити тако шармантног и привлачног згодног мушкарца попут њих!

4. ЈАРАЦ

Јарчеви су веома педантни, јер је издаја за њих начин пословања у било којој области. Изненађен? Да, то је овај знак који се мења у … казну! Ако нисте обраћали пажњу на свог вољеног Јарца, добићете тајни троугао, или можда експлицитан. Казна мора бити дефинисана и изражена на неки начин. Ако је и Јарац хировит, осетљив и себичан, онда његов партнер нема среће. А представници овог знака не оклевају да уз помоћ секса напредују на лествици каријере. И у томе не виде ништа неморално: само још један начин да учине свет бољим местом и зараде више новца за своју породицу. У овом случају, Јарчеви неће ни изразити своја путовања улево, јер су то обични радни тренуци.

5. ВОДОЛИЈА 

Још један знак који воли слободу је сјајна Водолија. Он се не мења тако често, али са шиком и драматичношћу, јер овај знак не може да живи без емоција! И то је управо главни парадокс издаје Водолије. Они су рационалнији људи, али ако се издаја већ догодила, онда неће затрпати трагове. Какве су то последице? Једноставно ће све детаљно изложити свом партнеру и … лепо се поздравити. Да, ако Водолије имају афере са стране, онда је ово раскид. Штавише, онај са којим је преварен овај знак такође не може рачунати ни на шта. Водолија ће отићи у усамљеност или чак у трећу непознату променљиву констату у овој чудној једначини. Али Водолије једноставно не могу бити ограничене, иначе ће побећи.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas