· · Коментари: 0

Април ће бити најсрећнији за ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Њима ће звезде бити наклоњене овог пролећа

Астролози кажу да ће ова три знака бити најсрећнија у априлу

1679923389_shutterstock_2169614299.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Венера улази у знак Близанаца 11. априла, а ова астролошка појава учиниће да неким хороскопским знацима овај период буде веома интензиван, док ће неки кроз ове промене проћи лагано и безбрижно, дакле имаће много среће. Ево о која три знака је реч.

Близанци

Венера у Близанцима подиже вам свест у областима које нису физички опипљиве. То ће вам помоћи да отворите ум и освестите ствари које сте директно или индиректно избегавали. Подсетиће вас да је за неке ствари и даље потребно време и посебна пажња. Престаните проблеме да гурате под тепих. Тенике за опуштање могу вам помоћи да редефинишете своје приоритете и осигурате да ваше физичке и менталне потребе буду задовољене. 

Вага

Венера у Овну учиниће да се промени ваш поглед на свет. Усељава се у вашу кућу животне филозофије и указује на важно време за истраживање, проширење видика и уважавање различитих навика и култура ван ваше. Можда ћете осетити потребу да се уроните у књиге за позитивну трансформацију које раније нисте могли да прочитате или да дубље зађете у своју подсвест. 

Водолија

Венера у Овну инспирисаће вас да креирате и искористите све креативне идеје. Сада је тренутак када их можете претворите у пословне подухвате. То ће вас охрабрити да се окружите друштвом за које знате да може задовољити ваше духовне потребе. Поред тога, то ће вас водити да радите на себи и унапредите оне ствари које омогућавају вашем унутрашњем детету да се опусти и засити своју радозналост.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ