Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Астро савет за 8. април: Ослоните се на Близанце, Ваге и Водолије

После седам година 8. априла десиће се тотално помрачење Сунца, које неће бити видљиво изнад Европе, али ће зато моћи да се посматра изнад Мексика, северне и централне Америке и Канаде.

1712566133_shutterstock_2151114189.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Зато је ова природна појава већ добила назив "Велико северноамеричко помрачење". Са астролошког аспекта, становници тих земаља ће највише осетити последице помрачења, које трају најдуже шест месеци (до следећег, делимичног помрачења Сунца, 2. октобра, на 10. степену Ваге), а најкраће седам дана. Пошто Сунце симболизује вољу, его, мушкарце, владара, особа на положају, свести, ега, воље - све то ће на неки начин бити погођено помрачењем.

Ово помрачење је доста специфично из више разлога. Прво, дешава се на 19. степену - степену Сунчеве егзалтације, што ће ослабити моћ Сунца, као симбола енергије, воље, свести, ега. Ако вам је рођендан 8, 7. или 9. априла, самосвесни сте, витални и брзо се опорављате после повреда или болести), тако да ово помрачење Овновима може да донесе пад енергије и виталности, проблеме са видом и главом, Раковима (нарочито рођеним 11,12. или 13. јула)  у каријери и са надређенима, Вагама (нарочито рођеним 11, 12. или 13. октобра) са емотивним партнером, а Јарчевима (нарочито рођенима 9, 10. или 11. јануара)  у дому и породици.

Друго, помрачење је близу степена на коме је астероид Хирон, што код кардиналних знакова (Овна, Рака, Ваге и Јарца) може да активира неке догађаје или особе из прошлости.

Треће, ово помрачење дешава се у време ретроградног Меркура, који прави конјункцију са Сунцем у Овну, због чега су могући проблеми са комуникацијама, мејловима, мобилним телефонима, лаптоповима, саобраћајем, кућним апаратима. Требало би повести више рачуна и о вредним ситницама попут кључева, банковних картица, телефона и сл.

Будући да тренутно три планете прелазе преко ватреног знака Овна, три преко воденог знака Риба, две преко земљаног Бика, а само једна, Плутон, преко ваздушног знака Водолије, иницијативе има (ватра), мада ће због помрачења бити на неки начин пригушена, а има и интуиције (вода), нешто мање стабилности (земља), а најмање комуникација, логике и разума (ваздух).

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas