· · Коментари: 0

Астролог изнео детаљну прогнозу: Ово је НАЈГОРИ РЕТОГРАДНИ Меркур до сада: Лудачка комбинација на небу!

Меркур је од 27. септембра започео ретроградни ход у знаку Ваге који ће трајати три недеље. Добра вест јесте што је то последњи ретроградни Меркур у 2021. години.

1633680133_astrolog.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Важан астролошки феномен јесте и млад Месец у знаку Ваге који се управо дешава и који ће, како тврде астролози, снажно утицати на нашу судбину.

Какав нам период доноси Млад Месец, и какве нам ситуације намешта ретроградни Меркур, рекао је астролог Душан Величковић.

– Меркур је планета логике и интелигенције, која шаље радиоталасе и ми то упијамо. Кад је ретроградан, тера нас да се окренемо ка прошлости а ми хоћемо да идемо све више напред. Тера нас да видимо ко нас је то повредио у прошлости, ми сада имамо и млад месец на 30 степену ваге, а ту се већ налази Марс. Замислите ви сад 3 планете на једном месту и то под несрећним сазвеђем званим „Гавран“. Ово је аспект лагања и неискрености, изговори до краја овог месеца не вреде. То је једна лудачка комбинација на небу. – рекао је Величковић.

Вага је позорница на којој ће се ова представа одвијати од 27. септембра до 18. октобра, и отвориће се теме односа, удруживања и раздруживања, уговора, права, правде и положаја жена у друштву.


Не купујте, биће попуст!

Ако сачекате са куповином, често се дешава да оно што сте желели после неколико недеља буде на попусту. Ако је ваш састанак отказан, имаћете више времена да прикупите више информација и да се боље припремите.

Меркур је поновни сусрет

Лепа страна овог феномена су сусрети и поновно повезивање са члановима породице и пријатељима. Ако се појави нека особа из прошлости, вероватно постоји важан разлог за то, можда треба нешто да урадите заједно.

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.