Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АСТРОЛОЗИ КАЖУ ДА ЋА ЊИМА ПРОЛЕЋЕ ДОНЕТИ СРЕЋУ: Пливаће у новцу и уживати у романтичној љубави

Астролози сматрају да ће пролеће 2024. овим знацима донети срећу и радост.

1711708834_4fb5f4f27a74723ad2be141d9bb2991fb9c64e4e.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за април и мај 2024. фантастичан је посебно за ова три знака, која добијају пегршт поклона од универзума. Звезде су повољно постављене за водене знакове – па ће Ракови, Шкорпије и Рибе имати период изобиља. Ово су астро-предвиђања за сваки од њих.

 

Рак

Април ће бити месец пун романтике и јаких веза. Повољна астрална енергија учиниће да се посветите породици, од које ћете добити лепе вести. Комуникација и разумевање биће важни за вашу љубавну везу. Финансијски добици су извесни, посебно у мају, када ћете имати неочекиване прилике за финансијски раст, било кроз улагања или кроз повећање прихода од посла. То је идеално време да следите своје страсти и испуните своје професионалне циљеве. Истицаћете се креативношћу и истрајношћу. Расположење ће вам овог пролећа бити одлично јер вас универзум награђује за сав труд који сте уложили последњих година.

Шкорпија

Интензивна енергија ових месеци учиниће вас привлачним, бићете заиста магнет за потенцијалне партнере или за свог садашњег љубавника. Ако сте у вези, посебно током маја месеца, можете очекивати више страсти него иначе. Што се тиче каријере и новца, препоручује се да будете пажљиви за сваку идеју или прилику за напредовање. Ваше шансе за успех могу доћи из било ког правца, а универзум их може ставити пред вас у најнеобичнијим облицима. Чак и ако се ради о изласку из зоне комфора, урадите то са пуно самопоуздања. Обиље вам стиже и на духовном плану, где ћете доживети унутрашњи мир.

Рибе

Много лепих ствари чека вас када је реч о партнерству. Енергију добијате од људи око себе и потребна вам је социјализација да бисте се осећали добро. Пролеће је идеалан период за упознавање са својом сродном душом (ако сте слободни) или за учвршћивање везе. Идеално време за романсу и неговање јаких емоционалних веза. Што се тиче каријере, осетићете налет инспирације. Ако је ваш посао везан за уметност или захтева вашу креативност, заблистаћете. Такође, добр је прилика и ако желите да промените посао, посебно крајем априла и почетком маја. Ступите у контакт са собом, одговор на многа питања крије се у вашој души. Активности као што су медитација, јога или шетње природом помоћи ће вам да одржите виталност и ускладите се са собом.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas