Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

СВАЂАЈТЕ се са ВОДОЛИЈОМ, она ће све брзо заборавити! Ево какви су други знаци када су БЕСНИ

Туците се са Овном, вређајте Бика, али никада не улазите у расправу са Близанцима!

1613833937_jlo.png
Фото: InstagramScreenShot/jlo
Oglas

Ован

Ован као ватрени знак бурно реагује. Његов владар је Марс. Има изражен его и на сваку опаску има бурну реакцију. Има мали праг толеранције. Одмах реагује , љути , иде му "пара на уши" али исто тако брзо спусти лопту, одљути се и заборави на сукоб. Тај "сукоб" често и није сукоб али га он тако доживљава.

Прочитајте још: Венера и Плутон: Фатална привлачност, опсесивна љуба и врхунски СЕКС

Бик

Бик је земљани знак. Краси га велика стрпљивост и никада неће реаговати на прву лопту. Веома често га људи доживљавају као флегму. То донекле и јесте тако. Али када Бику машете црвеном марамицом испред очију и када изазовете његову њадубљу реакцију тада је најбоље да нисте у његовој близини. Претвара се у правог разјареног Бика кога је немогуће зауставити.Најбоље је да никада не проверавате његов праг толеранције.

Не желите да испитате границе Бика...

Близанаци

Близанци су ваздушни знак. Њих води комуникација. Ако га изнервирате он ће вам се рецима супротставити. И тада свако наспрам њега је немоћан. Он тачно зна шта и када треба да каже. Логички закључију ставри па ће тако на неки начин водити рацуна да свађа не угрози његово достојанство.

Ко је најгори? Фото: Депозит

Рак

Рак је водени знак. Његове реакције на сукоб се увек десавају у њему самом. Он готово да нема реакције. Пре ће прећутати, задржати све у себи и понекад када се укаже прилика он ће вам рећи ста га је изнервирало. Тугу бес, љутњу држи у себи и ти га може појести изнутра. Има оклоп око себе и чини се да је јак, заштићен. То свакако није тако.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Лав

Лав је ватрени знак. За разлику од других ватрених знакова он има "умерено" бурне реакције. Велики је егоцентрик и он у принцупу не воли да се свађа. То може да угрози његово достојанство, понос. Као да му је то испод части. Међути, када крене у распараву тада саговорника побија јаким аргументима и у највећој расправи он никада не губи главу. Достојанствено се окрене и оде. Он је рекао шта је имао.

Девица

Девица је земљани знак. То је знак који готово да нема расправу. Његов ум му не дозвољава да се свађа. Бес и љутњу ће задржати за себе. Ако се деси да се упусти у свађу никада неће саговорника увредити, понизити. Псовање код њега не постоји. Ако се и деси да увреди одмах ће вам упутити извињење.

Вага

Вага је ваздусни знак. Њега краси дипломатија. Он нема сукоб . Он има размену мисљења. Тако Вага дозивљава свађу. Не постоји санса да га неко уведе у бурне расправе. Одмах спуста лопту и распарву доводи на културни ниво комуникације. Ако га неко не постује или ухвати поглед "испод ока" моментално се културно окреће и одлази.

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

Шкорпија

Шкорпија је дубок, емотивни знак. Велико је злопамтило. Његове речи су оштре као мач, неће бирати рећи да вас повреди и увек погоди у центар тамо где је саговорник најосетљивији. Има изразену интуицији и зна да је користи. Како за лепе тако и за јако "рузне" ствари. Осеца цовекову слаобст и свим својим бићем се усресреди да га ту погоди. Наравно, Шкорпија никда неће напасти прва али ако је изазовете лоше вам се пише.

Стрелац увек каже шта мисли, а Шкорпија никада не напада прва...

Стрелац

Стрелац је ватрени знак. Моралиста је и увек гледа ширу слику. Увек каже шта мисли и када га ико пита. Његове речи су искрене, али понекад друга страна не жели да их чује. Тада се дешава свађа. У тим моментима он ће покушати без тешких и оштрих реци да објасни ту његову "ширу слику" зашто је несто рекао. Има и другу страну када у бесу зна да полупа ставри а понекад и да опсује. Није злопамтило. Брзо заборави свађу.

Јарац 

Јарац је земљани знак. Воли да је у праву, дисциплинован је и увек зна где му је место. Исто то мисли и за саговорника. Уколико дође до свађе он ће на прагматичан, хладан начин да постави саговорника на своје место. Посто је рационалан често је у праву. Користи јасне и прецизне речи и не показује у свађи емоције. Ако се једном наљути он одлази и заувек вас је прецртао у животу.

Водолија

Водолија је ваздушни знак. Уме да се свађа али све брзо заборави. Реакције су најбурније када неко покуша да јој одузме слободу или да неко оспори да је њена намера била добра. Тада се буди вулкан у њој. После свађе која је јако исцрпи повлачи се у себе и тугује. Јер она не воли расправе.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Рибе

Рибе су водени знак. Имају танане емоције. Оне су у ствари чиста емоција и зато све што им неко казе оне схватају лично и тада се дуре. Не желе дословно да се свађају. После свађе пада у депресију, тугу .Имају емпатију и јако добро осећају емоције других људи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas