· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Тања Вељковић је у штампаном издању "Трећег ока" написала да ће од 6. јануара све што се кувало изаћи на видело у САД, а постати очигледно 13. јануара када је Доналд Трамп опозван. Наглашава и шта нас још чека!

1610830064_neredi.jpg
Фото: ЕПА

Пре тачно годину дана сви смо ускочили на "полигон". Изгледало је да смо заглављени и да никада неће доћи крај, али  ево нас на новом нивоу "космичке игрице". Ако погледамо себе унутрашњим видом, схватићемо да више никада нећемо бити исти.

Уран је 14. јануара кренуо директно и новој енергији даје додатно убрзање. Велика машинерија ће се покренути.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Ово је доминантна енергија године. У једној области живота осећаћемо снажну унутрашњу потребу да коначно урадимо нешто неуобичајено, неочекивано, оригинално, да спроведемо индивидуалну револуцију и реформу (Уран).

Ко ће осетити Урана?
Ове године, заједно са Сатурном у Водолији, добија главну улогу и поново има прилику да заблиста. Квадрат ове две планете биће активан целе године и нико се неће извући, свако ће га осетити, иако ће највише деловати на припаднике прве декаде фиксних знакова (Бик, Лав, Шкорпија, Водолија).
Сви су спремни за револуцију и сви се плаше промена!

На другој страни биће страх од промене и напуштања удобности. Сатурн ће постављати ограничења и рестрикције да би одржао структуру.

До промене ће свакако доћи и једино у чему можемо да погрешимо јесте да дозволимо да сумња и страх победе и да одустанемо.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Тања Вељковић невероватно прецизно предвиђа догађаје Фото: Војислав Данилов

Марс на новом задатку

Суштина године која је за нама била је да се стара структура друштва која више не служи сврси сруши, да би се изградило ново друштво на новим принципима. На личном плану требало је да "изађемо на црту", заузмемо се за себе и превазиђемо личне страхове и кочнице.

Све што се кувало - експлодирало је!

После пуних шест месеци проведених у Овну, 6. јануара Марс је прешао у знак Бика. То значи да ће све оно што се интензивно кувало, сада добити материјалну форму, видећемо резултате.

Божић и Српска нова година у САД!
Баш у празничним данима (око Божића и Српске нове године), космос нам није дао да "данемо душом".Осетили смо велики набој и конфликтну енергију. Било је ту беса, напетости, контроле, дуго спутавани Марс сада лети, добија убрзање и руши све около. Како се буде приближавао Урану, енергија ће бити све јача и јача. "Идеални" дани за рушење су 17. јануар, када Уран из Бика формира квадрат са Јупитером у Водолији и 20. јануар, када Марс и Уран споје (тачније цео период од 13 - 23. јануара)

Опрез и храброст: Како пронаћи меру? Фото: Депозит

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Поред тога, 19. јануара Сунце улази у Водолију, а Меркур је већ ту и ушао је у "сенку" 15. јануара (30. јануара креће ретроградно, мало упозорење онима који планирају путовање, или договоре и склапање уговора). То значи да ће средином месеца три планете у Водолији (Сунце, Јупитер, Сатурн) бити у квадрату са Ураном и Марсом у Бику, чији спој се иначе назива експлозија (један квадрат је напетост, обратите пажњу: овде имамо шест умрежених квадрата).

Притисак ће крајем јануара бити страшан, експлодираће планета!

Бик влада другом кућом хороскопа - финансије, зарада, осећај сопствене вредности, а Водолија једанаестом кућом - дугорочни планови и циљеви, велике друштвене групе, политичке организације, берза, интернет.

Када се ове две области живота сударе, биће то права експлозија, финансијска, политичка, лична. Притисак ће бити толико јак да ћемо или заувек остати испод камена, или ћемо полетети високо и освојити слободу.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Ово изгледа као да ћемо сва узбуђења која нам доноси 2021. потрошити за тих неколико дана и после нећемо имати шта да радимо. Не брините, биће тога још, али не у оваквој концентрацији, када током године личне планете буду транзитирале кроз знак Бика, Лава и Шкорпије.

Комплетан текст можете прочитати у ШТАМПАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.