Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА

Вечерас ТАЧНО У 21 САТ И 25 МИНУТА погледајте у небо и ЗАШТИТИТЕ СЕ

Месец је симбол просперитета и бујања, али помрачење указује на скривене ствари и да ништа неће изгледати онако како се чини.

moon-973100_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Помрачење Месеца се догађа када је Месец пун, а и његово светло блокира Земљина сенка. То ће се догодити 5. јуна у 21 часа и 24 минута. Овај природни феномен биће видљив у већем делу Европе, али су много занимљивије последице које ће оставити. Прва лунарна еклипса је у Стрелцу, који је ватрени знак.

Прочитајте још: РАК треба да се припреми за шок, а ево који знак је пред РАЗВОДОМ

Помрачење Месеца је време мистерије и магије, али варки. Дакле, треба застати и преиспитати себе, поново погледати ствари из другог угла. То је нова прилика да се исправе старе грешке и почне из почетка. То је, такође, прилика да се заврше незавршени послови, али не и да се започињу нови.

Месец је повезан са детињством, временом када је човек најрањивији. То значи да ће помрачење пробудити старе емоције, али и жељу да се одвојимо од оних који су утицали на нашу прошлост. Ово је време интуиције, јер ће све бити другачије и промењено, а унутрашњи осећај је једино чему треба веровати.

Емоције ће бити појачане, па треба заштити и људе у околини јер наступа експлозија мржње.

Једино је сигурно и у томе се слажу сви астролози - емоције ће бити устрептале и појачане. Помрачење Месеца је период када треба бити пажљив према ближњима и људима у околини. Јер, многима ће емоције изазвати праве експлозије беса и треба се од тога заштитити. Не треба доносити велике и важне одлуке док овај период не прође, јер за две недеље "на сцену ступа" Сунце. Треба избегавати емотивне реакције, које нису донете у складу са разумом.

Наравно, веома је важно где се у наталном хороскопу налази Месец, али сама чињеница да је помрачење наступило у Стрелцу, који је ватрен знак, говори да се немири на улицама градова неће смирити, већ треба очекивати нове експлозије незадовољства.

Прочитајте још: Најпознатији бели маг упозорава: "Страдаће и многи људи из јавног живота Србије, а кренуће нова прича о БОЛЕСТИМА"

Пошто је Стрелац симбол путовања треба очекивати отварање граница и обнављање саобраћаја широмс вета. Наравно, услови ће бити другачији, али ће људи поново путовати.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas