Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БУРМАНСКИ ХОРОСKОП: Сазнајте који сте знак у древној астролохгији и кака ће вам судбина бити

Бурманска астрологија спада у јенду од најстаријих

1699786257_Foto-Shutterstock-burmanski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Бурманска астрологија је стара колико и древна цивилизација Бурме (Мјанмар). Заснован је на седам дана у недељи. Вец́ина Бурманаца верује у астрологију и често се консултује са астролозима о својој будуц́ности.

Бурмански родитељи обично пажљиво бележе тачан тренутак када се дете роди и ангажују астролога или будистичког монаха да креирају хороскоп (зата) за своје дете убрзо након рођења.

Зата је исписана металном оловком са обе стране пресавијеног комада палминог листа корифе који је чврсто сашивен да би се добила дебела површина.

Зата је на једној страни урезана астролошким дијаграмима, прорачунима и знацима зодијака, компликованим низом фигура које приказују положај различитих планета у време рођења и датума, а дан у недељи је представљен бројевима.

Уколико вас забавља читање нашег хороскопа, можда вам може бити интересантно и да видите шта се према бурманском тумачењу астологије. 

Недеља - Геруда

Геруда је митска птица, божанство, које се може нац́и у културном наслеђу народа Индије и Бурме. Овом птицом влада Сунце, а њен владајуц́и правац је североисток.

Људи рођени у овом знаку су пријатни и дружељубиви, воле акцију, увек желе да помогну другим људима. Одлични су ментори и многима знају да буду инспирација.

Понедељак - Тигар

Ваш владар је Месец, интелигентни сте и изузетно интуитивни. Кад нешто решите имате много стрпљења и снага која може да помери планине. Када поставите циљ, веома сте фокусирани на то како да га постигнете. Одговорни сте и не волите да кршите закон.

Уторак - Лав

Особе рођене овог дана су племените, достојанствене и веома успешне. Њима влада Месец, па имају јаку вољу и ништа их не може спречити да остваре планове. За њих немогуће не постоји, чим уоче проблем хватају се у коштац с њим и не одустају док их не реше.

Среда од 00 до 12 - Туцкинг слон

Овом животињом влада Меркур, а њен владајуц́и правац је југ.

Може се рец́и да сте срец́ни и пуни ентузијазма. Волите да ризикујете, једноставно уживате у изазовима, они вас испуњавају.

По природи сте веома страствени и често сте у центру пажње. Склони сте да контролишете све што радите и изузетно сте независни.

Среда од 12 до 24 - Слон

Планета Раху, која је владар Слонова чини да ове особе понекад буду контрадикторне. Једно причају, другораде, па је заиста понекад тешко разумети их. Ипак, веома су добри у комуникацији, имају бројне таленте и своје начине да реше проблеме због чега могу да буду веома успешни у приватним пословима и предузетништву.

Четвртак - Пацов

У знаку Пацова рађају се људи који су духовити и интелигентни. Њиме влада Јупитер, што говори да су сналажљиве особе, које тачно знају када да попусте и тако бројне проблеме реше у своју корист. По природи су интроверти, али амбициозни и често веома успешни.

Петак - заморац

Владајуц́а планета ове животиње је Венера, а особе рођене у овом знаку су маштовите, иновативне и имају супер идеје. Многи људи их воле, јер су емотивни и разумеју туђе потребе. Одлични су пријатељи, мада знају понекад да буду неодлучни, што оне супротне њима зна поприлично да нервира. Мана им је што често не знају шта желе од свог, а камоли туђег живота.

Субота - Змај

Овом животињом влада Сатурн, а њен владајуц́и правац је југозапад.

Може се закључити да имате филозофски ум. Многима сте привлачни јер сте самоуверени, имате одличан смисао за хумор и ширите позитивну енергију око себе. Веома разумете друге људе и њихове ситуације. Волите да радите изоловано – верујете да је то најбољи начин да обављате своје задатке, и заиста јесте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas