· · Коментари: 0

Четири хороскопска знака очекује ЛЕТО ЗА ПАМЋЕЊЕ: Пред њима је сјајан период

Да ли сте међу њима?

1685885323_shutterstock_2266054647.jpg
Фото: Схуттерстоцк

За неке људе летњи месеци ће бити врло срећан период и имаће најбоље лето. Биће то занимљива комбинација авантуре; личне промене, али и оне на животном плану. Од 21. јуна до 23. септембра догодиће се мноштво позитивних промена, а томе ће највише бити изложена четири хороскопска знака.

Бик

Људи рођени у овом земљаном знак осећаће се врло самоуверено док се Јупитер креће кроз прву кућу која представља идентитет. Ово је транзит који им доноси оптимизам и став да ће све моћи направити у будућности, али и оставити прошлост иза себе. Осећате ли се већ испуњена овом енергијом? Током летњих месеци ће се посебно изразити енергичност, а људи ће бити импресионирати тобом, али што је најважније ви ћете бити импресионирани сама собом. Шта треба да урадите? Широм отворите очи како не би пропустили све прилике и сетите се да није добро претеривати. Ово је одличан транзит ако планирате путовања, за упознавање нових људи и забаву!

Венера 6. јуна прелази у четврту кући која представља дом, а како је то владајућа планета овог знака, имаће велики утицај. Када 22. јула почне да се креће ретроградно, почећете да преиспитујете приватне односе и породични живот. Размишљаћете о осећају сигурности и својим жељама у емотивним односима. Али Марс, планета снажне енергије, биће у петој кући од 11. јула и истакнуће вашу жељу да уживате у свему што вам живот понуди. Крајем јула биће време добре среће и успеха због уложеног труда јер ће Марс формирати тригон с Јупитером. Слушајте свој инстинкт и ризикујте и будите спремни за све прилике које ће се отворити. Ово лето планете су на вашој страни, пише Жена.хр.

Лав

Сигурно ће вам бити драго када сазнате да ћете овог лета бити примећени. Јупитер пролази кроз вашу десету кућу посла и ствара пажњу коју управо желите за себе. Ваш углед расте и бићете спремни за истицање. Постоји отворени пут према напредовању у каријери, службеним путовањима, промени посла и уопштено пословном успеху. Од 19. јуна биће време за одабир правих прилика у којима ћете уживати јер ћете моћи пуно да постигнете. Када Венера креће на ретроградно путовање, 22. јула, кроз вашу прву кућу почећете опет да размишљате о свом имиџу. Како се представљате свету? Јесте ли то прави ви? Лето 2023. биће време за нови изглед. Али уопштено размислите пре него улетите у нове ствари. Жеља за поновним стварањем себе може бити забавна, али немојте себе и друге оцењивати строго према физичком изгледу.

Осим тога важно је да слушате своје инстинкте везано за новац јер ће одважан Марс формирати тригон с Ураном десетој кући од 15. августа. Такође ћете имати јасно изражену жељу за слободом, а уз све ћете имати висок степен енергије па ће бити право време за нове пројекте. Биће то такође добро време за упознавање нових људи и забавна искуства. Важно је да се препустите и сијате попут Сунца!

Стрелац

Лето 2023. време је за прихватање себе и својих вредности, а током тог времена Јупитер ће доносити оптимизам у шесту кућу здравља. Осим тога оптимизам ће се ширити и на пословном плану и уживаћете у ономе што радите, а усавршаваћете се и то ће вам донети задовољство и спољне награде. Венера ретроградно пролази кроз вашу девету кућу путовања и раст што значи да ћете пожелети да промените одређене ствари, посебно оне које вам стварају задовољство. Али не морате и даље желети нешто што сте пре хтели. Можда сте пре имали жељу да свако лето идете у нову земљу, али сада ћете можда желети да одете само тамо где је удобно. Допустите себи да се мењате и остварите своје нове жеље.

Током ретроградног кретња Венере кроз девету кућу путовања и раст постаће вам јасно како се све око вас мења. Од 31. јула енергични Марс биће у тригону с Јупитером због чега ћете донети неке одлуке везане за посао, али и уопштено везано за живот. Скоро све што одлучите биће попраћено срећом, а успех ће се догодити.

Шкорпија

Ово је врло моћно време за представнике овог знака. Јупитер у седмој кући партнерства и ретроградна Венера која пролази кроз десету кућа посла донеће ревидирање личних и професионалних односа и отпуштање оних који вас не задовољавају. Такође Јупитер доноси срећу у послу и у јавности, а то ће позитивно утицати на финансије. У међувремену, Венера ће Шкорпијама помоћи да схвате шта желе од себе и да стварно разумеју сопствена очекивања. Али када се ради о приватном животу будите спремни на неке промене и нову везу, а важно је да у њој можете расти и учити о себи. Ако сте у вези онда ћете можда пожелети да подигнете везу на нови ниво, а свакако ћете схватити где су проблеми у односу. Можда ћете чак и одлучити да одете из односа ако мислите да је то добро за вас јер је време за бољу и светлију будућност.

У августу стиже ново повољно раздобље, планете који владају овим знаком, Марс и Плутон, формираће тригон и створити нови талас амбиције и нагласити лидерске способности. Спољне и унутрашње препреке које су се чиниле непремостивима изненада су ситнице на путу јер страст и самопоуздање охрабрују и импресионирају друге. Слушајте своју интуицију овог лета и само идите према свом циљу!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.