Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири најбоље обучена хороскопска знака: Оне воле моду и имају добро изграђен стил

За ове хороскопске знакове важи правило да спајају само најбоље комаде одеће

1669034576_shutterstock_641814016.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кажу да мода нема правила, али ови хороскопски знаци знају са њом да експериментишу као нико! Способни су да најобичнију белу мајицу учине шик комадом, због чега вечито импресионирају друге људе. Њихов модни стил упада у очи, па је просто немогуће да их не приметите у маси.

Имају изузетан таленат за моду, увођење новитета и постављање трендова. Не постоји прилика у којој могу да омаше стајлингом, чак и када "немају шта да обуку". Такви људи се најчешће рађају у следећим знацима хороскопа:

Ован

Овнови су креативна биц́а која се никада не плаше да експериментишу са својим изгледом и смислом за моду. Другима увек изгледају беспрекорно и импонују им такви комплименти. Људи рођени у овом хороскопском знаку не подносе да изгледају досадно, посебно ако је то због одеће, тако да имају тенденцију да се много мењају. Овнови не маре да ли је оно што носе у тренду, њима је битно да се само њима допада!

Прочитајте још: Особе које имају овај БРОЈ у ДАТУМУ рођења прати посебна енергија: Увек су у центру пажње и корак испред свих

Бик

Бикови су познати по својој снажној личности. Самим тим, углавном поседују класичан лични стил којим се само они могу похвалити. Због свог шик изгледа, увек успевају да добију жељену пажњу. Ова биц́а могу ставити било шта на своје тело, а да у томе изгледају фантастично. Њихов став увек одаје самопоуздање. Имају сјајно око за детаље и интересантан осец́ај за моду.

Водолија

Водолије имају беспрекоран осец́ај за стил и увек преферирају дизајнерску одец́у и ципеле које ће остали увек доживљавати уникатним. Људи који су рођени у овом хороскопском знаку не воле дрешаве боје. Преферирају једнобојне одевне комаде и често могу да изненаде врло елегатним стилом. Нема шансе да их не приметите на свечаним догађајима.

Прочитајте још: "Скривене моћи" хороскопских знакова: Бика краси стабилност, а ево шта поседује ШКОРПИЈА

Лав

Лавови су одувек били истакнути по томе што су тражили пажњу и зато им не смета да оду далеко и потроше мало више само да би добили аплауз и да би изгледали добро. Они обожавају скупу гардеробу која се производи од најскупљих тканина и има необичан дизајн. Шта год да им се свиди, купују то без много размишљања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas