Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири најгора хороскопска пара: Љубав није довољна да помири велике разлике између њих

Њихове везе осуђене су на пропаст

1689756540_shutterstock_2191541591.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Као што према Зодијаку постоје парови који су посебно добра комбинација за љубав, тако, тврде астролози, има и оних чија је веза осуђена на пропаст.

Ован и Шкорпија

Овном и Шкорпијом влада планета Марс. Ако се воле, воле се насилно и бескомпромисно, с пуно страсти. Ипак, иако им је владар исти, представници ових знакова Зодијака превише су различити да би преживели на дуге стазе. Ован је спонтанији, лако гори и експлодира, а његова искреност у тим тренуцима зна да буде неподношљива. За разлику од њега, "отровне" Шкорпије чекају прилику да "узврате" услугу, али на подмукао и  начин, што Ован никако не може да толерише.

Близанац и Јарац

У почетку могу да буду занимљиви једно другом. Како време почне да одмиче, креће обострано нервирање до те мере да им веза постаје неподношљива. Јарац пуно пажње посвећује планирању, прецизности и реду, а Близанци су спонтани, разиграни, исхитрени и често врло неодговорни. Просто, толико су различити да после неког времена пуцање везе постаје неизбежно.

Рак и Водолија

Рак је дубоко емотиван и жели да се осећа сигурно и заштићено, док је Водолија посвећена целом свету. Рак себично тражи време и пажњу Водолије, што њу почиње да нервира јер има друге приоритете. У тој ситуацији Рак ће бити повређен, а Водолија збуњена. Рак ће се повући у себе, а Водолија ће то схватити као јасан знак да треба да напусти везу.

Девица и Стрелац

Стрелац воли да ради оно што му у том тренутку одговара, а да не направи јасан план. Склон је да занемари обвезе и да их подреди свом уживању. Девица је сушта супротност свему томе, код ње је све јасно испланирано и обавезе су испред свега. Шокирана је хировима и авантурама Стрелца, па ће дати све од себе да га обузда, што ће он схватити као да га "гуши" и контролише његову слободу. У тој ситуацији једино што је загарантовано је раскид, због непремостивих разлика.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas