Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири знака раскидају везе до КРАЈА ЛЕТА: Њих чекају љубавни бродоломи и болна суочавања

Њима звезде неће бити наклоњене

1689341540_raskid.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ово је недеља у којој многи препознају да љубав више не постоји и да постоји могућност прекида везе. Имамо много супротстављених транзита који нам долазе ове недеље, а да не спомињемо снагу сезоне Лава. Лав је фантастичан за исцељење и позитиван раст, али ствар је у томе да стигнемо до тачке где можемо да прихватимо да оно што сада имамо мора да се заврши да бисмо дошли до онога што је за нас право и добро.

Ове недеље завршавамо наше везе јер јасно видимо све што нам не одговара и код друге особе али и код нас. Промена нам је очајнички потребна, а она долази до нас као ватра која ће нас прочистити како бисмо могли да дођемо до следеће фазе.

4 хороскопска знака који ће завршити своје везе

ВАГА

Ове недеље ћете морати да се суочите са нечим што већ неко време избегавате, а врти се око идеје да нисте задовољни својом романсом. У ствари, 'романтика' је последње како бисте окарактерисали ту везу. У постојећој вези сте једноставно тужни и не можете да се носите са идејом да будете тужни заувек у вези без смисла, тако да ћете ове недеље имати сукоб са својим партнером.

И завршићете ту муку. Можда ћете се осећати лоше због тога, али знате да је ово препрека коју морате да савладате како бисте напокон удахнули дубоко. Знате да сте срећна и радосна особа коју треба да ослободите и пустите да живи,али да бисте то урадили морате да окончате везу која вас растужује. То је тужно и застрашујуће, али је нешто чему тежите ове недеље.

ШКОРПИЈА

Још једном, осећате се као да ћете преузети улогу 'лошег момка' у својој романси, и то је једноставно зато што знате, дубоко у свом срцу да ће на вама бити разрешите и довршите ово мучно путовање удвоје. Да, тако је, ваша веза једноставно није била онаква какву сте желели, и иако знате да се ваш партнер осећа исто, он је мање склон да буде тај који ће је прекинути, тако да је све у вашим рукама – опет сте задужени да одрадите прљави посао. Не желите да будете „та особа“, али ако нисте, ствари остају исте, а то је суморна перспектива. Ниједно од вас не жели да буде ту и засуците рукаве и урадите оно што је неопходно.

СТРЕЛАЦ

Неки од припадника овог знака се опет налазе у ситуацији као и много пута до сада – у вези која их растужује и не води никуда. Ипак, сада препознајете да је ваше време драгоцено и добро познајете себе. Знате да се ставри неће саме од себе променити и постати боље.

Ваш љубавни живот није онакав какав желите да буде, и што се брже извучете из овог стања, то боље. Можда чак жудите за самачким животом, јер вам је једноставно потребно време да размислите... сами, без доприноса партнера који вас можда не цени као што цените себе. У реду је – изађите из ситуације која вам троши време и енергију и крените даље!

РИБЕ

Осећате се као да сте се возили на најгорем емотивном ролеркостеру, и више не можете да издржите. Морате да раскинете са особом са којом сте јер сте схватили да се веза не поправља и никада неће бити оно што је вама потребно.

Нисте заљубљени, нити сте везани, па знате у свом срцу да је ово недеља у којој све одлази заувек. Време је. Ви то знате, ваш партнер то зна, а сада је период када и треба да изађете из свега што вас ограничава. Направите први корак, Рибе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas