Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЋИ ЋЕТЕ СЕ ВЕНЧАТИ И КО ВАМ ЈЕ СУЂЕН? Одговоре на ова питања даје - Седма астролошка кућа

Једна од најпопуларнијих астролошких кућа свакако је седма, јер крије тајну о томе ко ће бити и како ће изгледати ваш брачни или партнер са којим ћете дуже остати у вези.

1701775434_262469_profimedia-0184548307_iff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мада је њена симболика много шира од избора вољене особе, ово је најчешће питање које поставља већина љубитеља астрологије, нарочито они који још нису "стали на луди камен". Ова кућа одговара зодијачком знаку Ваге, којим управља Венера, планета љубави, али и новца. Открива где можете да сретнете вашег брачног друга или некога с ким ћете пожелети да делите заједнички живот.

А знак у који пада седмо поље, планета у њему и владалац седмог поља, описују какао ће он изгледати и које особине ће поседовати. На пример, ако је владалац седме куће у десетој, упознаћете га преко пословних контаката, ако је у 11. кући, преко пријатеља или у неком удружењу, а уколико је у петој кући, у позоришном фоајеу, на концерту, у кафићу или спортској трибини. Уколико се планета која управља седмом, налази у четвртој кући, будућег мужа или супругу ћете упознати на неком породичном слављу, политичком скупу или преко пословних контаката у породичној фирми.

Владалац седме у трећем пољу, говори о томе да вољену особу можете да упознате на краћем путу, улици, аутобуској станици, у школи, на предавању, преко интернета или рођака. Ова кућа је заправо огледало ваших жеља када је реч о супружнику, јер налазите онаквог каквог подсвесно прижељкујете.

Преко симболике седмог поља, може да се види број бракова и да ли ћете живети у брачној или ванбрачној заједници, затим, какав је квалитет брачне везе, али и могућност развода. Тако Месец у променљивим знацима (Близанци, Девица, Стрелац, Рибе) у овом пољу, често говори о два или више бракова, Нептун о партнеру који ће вас варати или бити зависник од алкохола или наркотика, док Марс и Уран у женском хороскопу често откривају насилног партнера.

Осим што симболизује брак, седма кућа представља и све ваше партнерске односе, како у љубави, тако и у послу. Ако вам је у хороскопу наглашено ово поље, најбоље се осећате у заједници и комуницирању са другима. Ово поље показује и какав је ваш систем вредности и колико сте спремни на компромисе како би емотивна или пословна веза била успешна. Ту се налазе и све оне особе са којима долазите у контакт, које срећете и са којима разговарате.

Седма кућа открива како изгледа заједнички живот са љубавним партнером или пословна сарадња с неким, као и размена мишљења и ставова. Симболизује ваше познанике, али и супарнике, отворене непријатеље, као и јавно мњење и начин на који особе из вашег окружења вреднују ваше таленте, вештине и способности. На вашем телу, ова кућа управља кожом, бубрезима и мокраћном бешиком. На пример, Сатурн у Ваги у седмој кући, указује на проблеме са песком у бубрезима, а Венера у Јарцу, са кожом.

УМЕТНИЦИ, ТВ ВОДИТЕЉИ , ПОЛИТИЧАРИ...

ОВО је и кућа јавних делатности, па више планета (стелијум) у њој често имају они који су преко посла присутни у јавности, уметници, ТВ водитељи, политичари, али и адвокати, законодавци, дипломате... Планете у овом пољу, доносе популарност и (не)омиљеност, у зависности од аспеката које образују са другим планетама у хороскопу.

Тако особа са владаоцем десете куће у седмој, не може да прође незапажено, јер је харизматична, утицајна, моћна. Ово поље одговара Ваги, знаку правде, па симболизује и судове и судске процесе, уговоре, споразуме, рочишта, расправе, удружења, службена лица и представнике закона. Открива и ко су ваши отворени непријатељи (они скривени су у 12. пољу), противници и конкуренти, али и с ким можете да радите заједно или да остварите успешну пословну сарадњу.

Седма астролошка кућа, такође, може да опише и вашу бабу или деду, али и друга вашег унука.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas