Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Да ли сте међу њима? Који хороскопски знакови увек изаберу погрешног партнера

Погрешни избори у животу могу да се припишу и астролошким аспектима

1644313497_partnrti.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоје хороскопски знаци који непогрешиво бирају погрешне партнере. Једни реагују на секс привлачност, други живе у свом свету и не виде “знакове поред” пута а има и оних код којих је рацио толико јак да увек победи онај унутрашњи глас у нама!

Прочитајте још: Који ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ у каснијим годинама улазе у БРАК? Њима се не жури!

Ован

Знак који увек реагује на прву лопту. Тако је и у љубави. Он када осети јаку сексуалну привлачност ништа му друго није битно! Практични део личности, емотивни склоп као и однос према партнеру, Ован једноставно не види. Ако и примети гура под тепих и води се секс инстиктом што се на дуге стазе увек покаже као погрешан избор партнера. За трајање у двоје ипак је потребно мало више.

Рибе

Увек све виде кроз ружичасте наочаре. Партнера осећају на духовно емотивном нивоу. Тада су непогрешиве али реалну слику партнера заиста не виде. Оне живе у свом исконструисаном свету маште а партнера уклапају само у делиће где њима одговара. Када се деси буђење оно је болно и јако. Тада скидају наочаре и схватају да њихова слагалица има пуно недостатака. Тада се повлаче у себе опет у неки свој свет…

Прочитајте још: Пословни хороскоп за фебруар: За БИКОВЕ и ВОДОЛИЈЕ следи УСПЕХ, а ОВНОВИ ће имати проблема са НАДРЕЂЕНИМА

Девица

За разлику од Овна и Рибе доноси рационалне одлуке када је љубав у питању. Емоција готово да нема. Таквим приступом Девица одабере одговарајућег партнера када је упитању практични део живота али временом почиње да фали емотивна спона која повезује два партнера. Тада се Девица буди и схвата своју грешку. Често и тада приступа рационалном решавању проблема што опет води у исту грешку јер не укључије љубав и емотивну интуицију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas