· · Komentari: 0
ASTRO

Da li ste među njima? Koji horoskopski znakovi uvek izaberu pogrešnog partnera

Pogrešni izbori u životu mogu da se pripišu i astrološkim aspektima

1644313497_partnrti.jpg
Foto: Pixabay

Postoje horoskopski znaci koji nepogrešivo biraju pogrešne partnere. Jedni reaguju na seks privlačnost, drugi žive u svom svetu i ne vide “znakove pored” puta a ima i onih kod kojih je racio toliko jak da uvek pobedi onaj unutrašnji glas u nama!

Pročitajte još: Koji HOROSKOPSKI ZNAKOVI u kasnijim godinama ulaze u BRAK? NJima se ne žuri!

Ovan

Znak koji uvek reaguje na prvu loptu. Tako je i u ljubavi. On kada oseti jaku seksualnu privlačnost ništa mu drugo nije bitno! Praktični deo ličnosti, emotivni sklop kao i odnos prema partneru, Ovan jednostavno ne vidi. Ako i primeti gura pod tepih i vodi se seks instiktom što se na duge staze uvek pokaže kao pogrešan izbor partnera. Za trajanje u dvoje ipak je potrebno malo više.

Ribe

Uvek sve vide kroz ružičaste naočare. Partnera osećaju na duhovno emotivnom nivou. Tada su nepogrešive ali realnu sliku partnera zaista ne vide. One žive u svom iskonstruisanom svetu mašte a partnera uklapaju samo u deliće gde njima odgovara. Kada se desi buđenje ono je bolno i jako. Tada skidaju naočare i shvataju da njihova slagalica ima puno nedostataka. Tada se povlače u sebe opet u neki svoj svet…

Pročitajte još: Poslovni horoskop za februar: Za BIKOVE i VODOLIJE sledi USPEH, a OVNOVI će imati problema sa NADREĐENIMA

Devica

Za razliku od Ovna i Ribe donosi racionalne odluke kada je ljubav u pitanju. Emocija gotovo da nema. Takvim pristupom Devica odabere odgovarajućeg partnera kada je upitanju praktični deo života ali vremenom počinje da fali emotivna spona koja povezuje dva partnera. Tada se Devica budi i shvata svoju grešku. Često i tada pristupa racionalnom rešavanju problema što opet vodi u istu grešku jer ne uključije ljubav i emotivnu intuiciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.