· · Коментари: 0
АСТРО

Да ли сте међу њима? Најгоре свекрве рођене су у овим знацима

Астролози истичу да жене рођене у одређеним хороскопским знаковима као свекрве имају склоност изазивању неслоге између својих синова и њихових партнерки

1652705637_zene.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован

Ован је знак који има тенденцију да све контролише и често мисли да све разуме и зна најоље, те да је баш његово мишјење најисправније. Свекрва Ован често јасно и гласно указује на чињеницу да има више искуства од вас и да због тога има право да се бави вашим животима.. Најбољи начин да се слажете са свекрвом Овном је да кажете ДА и наставите даље по свом. Непотребно је износити своје мишљење, јер свекрва у знаку Овна се свакако са њим неће сложити. Иако је свеприсутна и контролише све, ова свекрва је заштитнички настројена према свом детету, али и према снаји.

Прочитајте још: Пун Месец и помрачење Месеца Шкорпији 16. маја 2022: Следе промене сваком знаку на одређеном пољу

Стрелац

Свекрва Стрелац је веома везана за своје дете, па када дође дан да се дете осамостали и ожени ова мама постаје очајна и осећа се усамљено. Свекрва Стрелац на крају своју снају види као ривалку која јој краде љубав сина. Такође очекује да је снаја у томе потпуно разуме.

Лав

Мајке Лавови обожавају када добијају пажњу својих синова. Дакле, ако свекрва Лав примети да јој син проводи пуно квалитетног времена са својом супругом, постаће веома љуоморна. У таквим случајевима неке свекрве изазивају неспоразуме између младог брачног пара, који с временом могу довести до осећаја неповезаности. То пак чини маму повезанијом са својим сином.

Рак

Ако је ваша свекрва рођена у знаку Рака, наоружајте се свим стрпљењем света, требаће вам. Од свих свекрва је убедљиво најнаметљивија. Можда ће вас звати 10 пута дневно да би се уверила да је њено дете добро, да има чисту одећу и да је јело.

Шкорпија

Свекрва Шкорпија не верује људима лако, тако да ћете морати да се подвргнете многим тестовима и таман када помислите да сте прошли и да вам она коначно верује, открићете да вам још увек не верује у потпуности.

Секрве у знаку Шкорпије су радознале и склоне оговарају и постављању превише питања, што тера снаје да држе дистанцу.

Водолија

Веома је тешко предвидети њено понашање или разумети шта свекрва Водолија мисли. Међутим, она је организована и воли правила. Воли да се окружује интелигентним људима који су успешни, па ако спадате у такве она ће се према вама односити са пуно поштовања и третираће вас као своју ћерку.

Прочитајте још: Јупитер улази у знак Овна 10. маја после 12 година: Велика срећа очекује ове хороскопске знакове

 

Рибе

Свекрва у знаку Рибе је једна од најљубазнијих свекрва. Ако пролазите кроз нешто тешко, не устручавајте се да тражите њену помоћ, она ће вам дати савет који вам је потребан. Међутим, пошто је сама осетљива особа, избегавајте да је критикујете јер ће се осећати лоше и то би могло да буде веома драматично.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.