· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 6. фебруар: Лавови стижу НЕПОЗВАНИ ГОСТИ, Водолије треба да послушају своју ИНТУИЦИЈУ

Астролози једном знаку саветују да буде образрив са новцем

1675594403_shutterstock_1946258479.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Непријатне вести стижу од јутра. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, овим преокретом постаје неизводљива. Разочарани сте, а све се догодило јер сте помешали посао и приватни живот, дозволили сте да ваше проблеме решавају непознате особе.

Бик

Уколико радите са финансијама или на неки други начин учествујете у трансакцијама у којима се врте огромне своте новца, овај дан може бити јако фрустрирајући за вас. Будите пажљиви и сконцентрисани, по два пута проверите сваку рачуницу.

Близанци

Незадовоqство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су, углавном, штури.

Рак

Време да се укључиите у активности своје друштвене средине. Веома сте цењени па вам следи и званична похвала за сав труд. Током вечери можете очекивати пријатне вести које }е вам значајно подићи самопоуздање, нарочито ако је на помолу љубавна романса.

Лав

Можда нисте најбоље расположени за дружење и гужву, али морате се припремити за незване госте, а неки од њих стижу из далека. Ваша безвољност може брзо нестати кад вас окупира добра енергија ваших пријатеља који вас нису заборавили.

Девица

До вас стижу позитивне вести везане за посао. Није необично да данас размишљате о томе иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Искористите ту привилегију.

Вага

Све што вам у овом тренутку треба, то је новац. Значајан прилив стиже и битно утиче на све планове, нарочито у тренутку великих распродаја. Да се до краја дана не бисте пресабирали, обуздајте мегаломанску природу и пажљиво осмислите куповину.

Шкорпија

Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите јер вам следе изазовне понуде којима вам неко обећава велики финансијски добитак. Обазриво с новцем данас, јер ако се залетите коцка ће пасти управо на ону страну на којој је најмање очекујете.

Стрелац

Постоје дани када све оно у шта верујемо долази у питање. Такав је час куцнуо код вас. Није вам јасно, због чега не функционише систем рада и награда. Толико сте се трудили и све урадили по правилу, а резултати су изостали. Не губите наду, није све готово.

Јарац

Емотивно сте напети па вам данашњи аспекти додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа ће кратким коментаром на тренутак пољуљати ваш систем вредности, али ви не примајте све к срцу. Атмосфера око вас јесте непријатна, али и краткотрајна.

Водолија

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па вам та дилема може изазвати велике главобоље. Немате пуно времена за колебање, морате брзо деловати. Не западајте у панику већ размишљајте креативно и послушајте своју интуицију.

Рибе

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација свега стиже данас, а добра вест је да је решење једноставно и за вас повољно. Након великих турбуленција, предстоји олакшање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.