Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за уторак, 21. фебруар: Овновима дан обележен НЕПРИЈАТНОСТИМА, пред ДЕВИЦАМА РИЗИЧНЕ СИТУАЦИЈЕ

Једном знаку стрпљење и упорност неће бити јача страна

1676892195_shutterstock_1810425901.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пашљиви, све што радите нека то буде поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

Бик

Извесни су изненадни трошкови, ипак се не нервирајте јер ћете успети да стабилизујете ситуацију. Подршку потражите од пријатеља. Избегните сусрет са партнером јер једна безазлена неспретна реченица може бити окидач за озбиљну свађу.

Близанци

Непријатне вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одре|еној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате.

Рак

Потребна вам је промена, али немате идеју да је спроведете сами, а сујета вам не дозвољава да то препустите партнеру. Прихватите позив и препустите се слатком предаху. Негативно расположење ће попустити и ситуација ће се средити.

Лав

За вас је свака активност, у суштини, посао. С радошћу се прихватате организације прославе у којој ће углавном учествовати људи с којима сте пословно повезани. Уколико се на време не опустите, ваш перфекционизам може прерасти у агонију.

Девица

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одре|еним особама неће дати велике резултате.

Вага

Брзоплети сте па због тога није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне, брачне или љубавне односе. Осим тога, чувајте се превараната, нарочлито ако имате било каква посла с купопродајом некретнина.

Шкорпија

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте безрезервно рачунали. Ово је увод у период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а данас су тако неопходни.

Стрелац

Мањи прилив новца није довољан да покријете све расходе. Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз обезбедите сопственим снагама. Пружите шансу пријатељима, један од њих вам може предложити сјајно решење које ви сами не видите.

Јарац

Пре него што поку{ате да мењате друге qуде, крените од себе. Неспоразуме решавате тако што покушавате да будете љубазни према свима који имају некакве захтеве од вас. Заборављате да удовољавање широј околини никад није захвално.

Водолија

Муче вас финансије. Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме јер нисте сигурни ни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто требати.

Рибе

Не дозволите да вас лоше расположење изолује из окружења у коме сте цењени. Ваша креативност није затајила, у питању је краткотрајно засићење. Ускоро ће вам се указати прилика да преузмете во|ство у једном значајном пословном подухвату.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas