· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 16. март: Близанцима предстоји ФИНАНСИЈСКИ ДОБИТАК, Рибе не би требало да улазе у РАСПРАВЕ

Један знак је под великим притиском

1678878279_shutterstock_517212016.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Бик

Можете одиграти значајну улогу и ублажити непремостив јаз међу члановима ваше породице. Ово би вам значајно побољшало расположење и повратило пољуљано самопоуздање које вас је, можда, у протеклом периоду потајно мучило.

Близанци

Предстоји вам финансијски добитак због кога ћете пожелети да појачате темпо. Не залећите се и не затрпавајте се додатним обавезама већ позитивну енергију утрошите у кругу породице, јер је то поље које вас, непогрешиво, испуњава и исцељује.

Рак

Уколико имате неке проблематичне односе које до сада нисте рашчистили, овај дан нуди решење. Након прерасподеле задужења, следи вам пријатно изненађење јер вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам није била симпатична.

Лав

Нешто што сте држали у тајности данас може угледати светлост дана. Без обзира на то што сте пажљиво припремали сваки детаљ, управо сада ћете открити низ грешака због којих ће цео ваш план доћи у питање. Будите без панике, успех је известан.

Девица

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневници.

Вага

Мучи вас сумњичавост па дижете зидове око себе. Уместо љубоморе, приберите се и повратите своје самопоуздање. Партнер ће вас вишеструко наградити, а ви ћете пронаћи нову љубав у себи, ону за коју сте мислили да не постоји. Верујте у себе и успећете.

Шкорпија

Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након потписивања уговора сачекати непријатна клаузула коју нисте приметили на време.

Стрелац

Суочени сте с дисбалансом између оног што рационално знате и оног што интуитивно осећате. Колебате се, сувише је луцидно донети важну одлуку само на основу осећаја, без начина да то докажете. Не правдајте се ником, ваш суд је непогрешив.

Јарац

Прихватили сте се обавеза које нису у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могу}ности. Ако је у све то укључеен и партнер, будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику.

Водолија

Имате шансу да вам се током дана укаже прилика да преузмете вођство у једном пословном подухвату који се припрема. Ако се пажљиво организујете и не проћердате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

Рибе

Оптерећени сте послом. Иако је атмосфера напета, ваша нестрпљивост може додатно отежати положај, не само вама већ и окружењу. Да бисте избегли непријатности морате одолети бројним искушењима и провокацијама. Не улазите у сувишне дискусије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.