Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 8. АПРИЛ: Лавове очекује романтични сусрет; Рибама се саветује опрез са новцем

Сазнајте шта вам тотално помрачење Сунца у Овну доноси за понедељак 8. април

1712560727_shutterstock_1810425901-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Тотално помрачење Сунца, које управља вашим љубавним животом, близу астероида Хирон, неповољно утиче на однос са партнером. Промена планова. Зарада преко трговине некретнинама или пољопривредним или прехрамбеним производима. Пад енергије.

БИК (21. 4 - 21. 5)

У време помрачења Сунца близу астероида Хирон 12. у астролошкој кући тајни, могућа тајна романса. Новац стиже преко паралелног посла са некретнинама. Пазите шта и коме причате и не наседајте на провокације. Трзавице са вољеном особом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Тотално помрачење Сунца у Овну, доноси вам сусрет с неким чијем ћете шарму тешко одолети. Са наглашеном кућом друштвеног живота, омиљени сте и популарни, нарочито код супротног пола. Додатни опрез са финансијама и приликом договора са странцима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Тотално помрачење Сунца близу ретроградног Меркура у вашој астролошкој кући каријере, наговештава проблеме у комуникацији са шефовима, а Рачицама и са емотивним партнером. Стареа симпатија жели да вас види. Бол у зглобовима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Тотално помрачења вашег владаоца Сунца у Овну, доноси вам проблеме у комуникацији са партнером и његовом родбином. Опрез приликом потписивања уговора и склапање договора. Романтичан сусрет с неким на путу или предавању. Рекреирајте се.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У време данашњег тоталног помрачења Сунца у вашем осмом астролошком пољу, могућ страствени сусрет са Шкорпијом. Добијате понуду за нов ангажман, ако се бавите писањем или често путујете због посла. Пазите се у саобраћају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Наглашено седмо астролошко поље, у коме је данас тотално помрачење Сунца, мења ваше планове са вољеном особом. Сачекајте бољи период за договор или уговор са странцима. Допадате се некоме кога познајете преко посла. Смањите унос шећера.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Тотално помрачење Сунца доноси вам несугласице са надређенима. Опрез са финансијама, ако сарађујете са странцима. Могућ улазак у романсу са неким ко ради у здравству, научној институцији. Брачном партнеру потребан је ваш савет.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Тотално помрачења Сунца у петој астролошкој кући доноси вам исплатив ангажман са странцима, преко послова са некретнинама, пољопривреде или трговине прехрамбеним производима. Одложите потписивање уговора. Опрез за воланом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Помрачење Сунца близу ретроградног Меркура у пољу приватности, доноси конфликте са вољеном особом, члановима породице, рођацима, комшијама, сарадницима. Јарчеви треће декаде могу да се заљубе. Новац стиже уметницима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Помрачено Сунце, владалац партнерских односа, у астролошкој кући комуникација, наговештава сусрет са неким на краћем путу. Мноштво планета у трећем астролошком пољу доноси вам новац преко приватног бизниса, интелектуалних и делатности повезаних са краћим путовањима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Наглашено астролошко поље новца у коме је данас помрачење Сунца упозорава на додатни опрез са новцем. Вољена особа је љубоморна. Коњункција вашег владаоца Нептуна и Венере, планета обмана и романтике и љубави, чини вас склоним заблудама.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas