Oglas
· · Komentari: 0
astro

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. APRIL: Lavove očekuje romantični susret; Ribama se savetuje oprez sa novcem

Saznajte šta vam totalno pomračenje Sunca u Ovnu donosi za ponedeljak 8. april

1712560727_shutterstock_1810425901-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Totalno pomračenje Sunca, koje upravlja vašim ljubavnim životom, blizu asteroida Hiron, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Promena planova. Zarada preko trgovine nekretninama ili poljoprivrednim ili prehrambenim proizvodima. Pad energije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

U vreme pomračenja Sunca blizu asteroida Hiron 12. u astrološkoj kući tajni, moguća tajna romansa. Novac stiže preko paralelnog posla sa nekretninama. Pazite šta i kome pričate i ne nasedajte na provokacije. Trzavice sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Totalno pomračenje Sunca u Ovnu, donosi vam susret s nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. Sa naglašenom kućom društvenog života, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Dodatni oprez sa finansijama i prilikom dogovora sa strancima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Totalno pomračenje Sunca blizu retrogradnog Merkura u vašoj astrološkoj kući karijere, nagoveštava probleme u komunikaciji sa šefovima, a Račicama i sa emotivnim partnerom. Starea simpatija želi da vas vidi. Bol u zglobovima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Totalno pomračenja vašeg vladaoca Sunca u Ovnu, donosi vam probleme u komunikaciji sa partnerom i njegovom rodbinom. Oprez prilikom potpisivanja ugovora i sklapanje dogovora. Romantičan susret s nekim na putu ili predavanju. Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vreme današnjeg totalnog pomračenja Sunca u vašem osmom astrološkom polju, moguć strastveni susret sa Škorpijom. Dobijate ponudu za nov angažman, ako se bavite pisanjem ili često putujete zbog posla. Pazite se u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašeno sedmo astrološko polje, u kome je danas totalno pomračenje Sunca, menja vaše planove sa voljenom osobom. Sačekajte bolji period za dogovor ili ugovor sa strancima. Dopadate se nekome koga poznajete preko posla. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Totalno pomračenje Sunca donosi vam nesuglasice sa nadređenima. Oprez sa finansijama, ako sarađujete sa strancima. Moguć ulazak u romansu sa nekim ko radi u zdravstvu, naučnoj instituciji. Bračnom partneru potreban je vaš savet.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Totalno pomračenja Sunca u petoj astrološkoj kući donosi vam isplativ angažman sa strancima, preko poslova sa nekretninama, poljoprivrede ili trgovine prehrambenim proizvodima. Odložite potpisivanje ugovora. Oprez za volanom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pomračenje Sunca blizu retrogradnog Merkura u polju privatnosti, donosi konflikte sa voljenom osobom, članovima porodice, rođacima, komšijama, saradnicima. Jarčevi treće dekade mogu da se zaljube. Novac stiže umetnicima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pomračeno Sunce, vladalac partnerskih odnosa, u astrološkoj kući komunikacija, nagoveštava susret sa nekim na kraćem putu. Mnoštvo planeta u trećem astrološkom polju donosi vam novac preko privatnog biznisa, intelektualnih i delatnosti povezanih sa kraćim putovanjima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašeno astrološko polje novca u kome je danas pomračenje Sunca upozorava na dodatni oprez sa novcem. Voljena osoba je ljubomorna. Konjunkcija vašeg vladaoca Neptuna i Venere, planeta obmana i romantike i ljubavi, čini vas sklonim zabludama.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas