Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 20. ОКТОБАР: Ракови, један Бик не престаје да мисли на вас, Рибе очекују новчани приливи

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 20. октобар

1697783616_shutterstock_2151114189-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у астролошком пољу каријере, под утицајем моћног Јупитера, планирате сређивање ентеријера и регулисање правних послова. У томе ћете имати подршку и помоћ љубавног или пословног партнера. Овнови оба пола уживају наклоност жена.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Велики тригон планета у земљаним знацима даје вам ветар у леђа када је реч о уметничким пројектима, путовањима, сарадњи са странцима, некретнинама, студијама и усавршавању у иностранству. Неко ко долази с пута шаље вам позив да се видите.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у астролошкој кући финансија прави добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, па размишљате о путовању и неком приватном или хонорарном послу. Новац вам такође пристиже преко купопродаје или издавања некретнина. Имате подршку Јарца.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Сјајно аспектован Месец који управља вашим знаком, доноси вам успех и новац, ако сте због посла присутни у јавности, радите у медијима, бавите се писањем, адвокатуром. Бик који не престаје да мисли на вас, шаље вам романтичну поруку.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу свакодневице, пре подне прави одличан аспект са вашим владаоцем Сунцем, па ћете брзо завршити рутинске пословне обавезе. Новац вам притиче преко аранжмана са особама са којима сте некада радили. Стрелац мисли на вас.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Секстил између вашег владаоца Меркура и Месеца у астролошкој кући надахнућа, доноси вам увећање зараде преко сарадње са Биком или Јарцем. Аспекти са Венером и Јупитером, наговештавају могућност сусрета са заузетом особом из другог града.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Аспекти Месеца, владаоца ваше каријере, повољно утичу на пословну и финансијску ситуацију. Позиција Јупитера и вашег владаоца Венере, доноси вам новац преко хонорарних ангажмана. Добијате романтичну поруку од једног Близанаца.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошкој кући комуникација у секстилу са вашим владаоцем Марсом, доноси вам увећање зараде ако се бавите писањем или сте друштвено ангажовани преко посла којим се бавите. Сусрет са Јарцем или Рибама у вечерњим сатима.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Са Месецом у астролошком пољу новца, бићете успешни у пословима који захтевају велику издржљивост и упорност, као и ангажман на великим друштвеним пројектима. Аспект са вашим владаоцем Јупитером, доноси вам новац преко некретнина.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у вашем знаку чини вас још практичнијим, а његови сјајни тригони са планетама у земљаним знацима, доносе успех и зараду уметницима, писцима, преводиоцима, као и онима који се баве пословима од државног значаја. Рибе мисле на вас.

 Водолија (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у астролошкој кући интуиције, размишљате о плановима у вези са приватним, али и пословним животом. Вољена особа жели да вас изненади позивом на пут. Слободне Водолије очекује сусрет са особом која је преко посла позната у јавности.

 Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец, који управља вашим љубавним животом, у тригону са вашим сувладаоцем Јупитером, доноси вам новац. У вечерњим сатима очекује вас сусрет са неким ко често путује због посла, ради у медијима или се бави другом интелектуалном делатношћу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas