Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 1. новембар 2023. године: Водолије очекује сусрет са БИВШИМ партнером, а Овнове конфликти и расправе

Сазнајте како ће вам звзде бити наклоњене првог дана новембра

1698830556_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко Близанаца рођене у трећој декади, чини данас мало нервознијим и склоним расправама. Изазован аспект са Венером, у астролошкој кући приватности, доноси конфликте са партнером и члановима породице. Опрез у саобраћају.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, симбол емоција али посла, у астролошкој кући љубави и надахнућа, доноси вам нове сусрете и договоре о новим аранжманима. Брачни или дугогодишњи партнер покушава да вам наметне своју вољу. Подложност повредама.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку под утицајем Венере, планете љубави и лепоте, неповољно утиче на однос са емотивним партнером. Добар аспектиса Сатурном у астролошкој кући каријере, подстиче вашу амбицију. Проводите више времена са пријатељима.

 Рак (22. 6 - 22. 7)

Када Месец транзитира преко Близанаца, ваша интуиција је још јача, као и ваша потреба да реализујете креативне идеје. Напети аспекти са Марсом, доносе вам непланиране издатке, који се односе на радове у стамбеном или пословном простору.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Аспекти Венере у Девици доносе вам увећање прихода преко послова са некретнинама. Месец у астролошкој кући друштвеног живота, наговештава сусрете и познанства са особама које су преко посла присутне у јавности. Избегавајте алкохол.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Због Сунца у изазовном аспекту са Месецом у астролошком пољу каријере, требало би да се клоните расправе са љубавним партнером и надређенима. На некој прослави, можете да привучете пажњу особе која неће престати да мисли на вас. Несаница.

 Вага (23. 9 - 22. 10)

Наглашена девета астролошка кућа, наговештава могућност обнове контаката са иностраним пословним партнерима, али и сусрета са младоликом особом на краћем путу, предавању или семинару. Новац вам пристиже преко хонорарног посла.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Инкоњункција између Месеца и Меркура близу вашег владаоца Марса, чини вас прилично напетим. Позиција Венере у астролошкој кући друштвеног живота и флерта, наговештава могућност сусрета с неким ко је присутан у јавности, преко посла.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко астролошке куће партнерских односа, у тригону са Сатурном, повољно утиче на исход преговора о новом аранжману. Аспекти вашег владаоца Јупитера доносе вам новац, преко купопродаје некретнина и грађевинских послова.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у астролошком пољу посла, под утицајем вашег владаоца Сатурна, успећете да убедите некога у оно што желите. Стара симпатија не одустаје од намере да се види с вама у неком опуштеном амбијенту. Рак мисли на вас.

 Водолија (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца, симбола осећања, преко астролошког поља љубави и инспирације, доноси вам сусрет са некадашњим емотивним партнером. Аспект између вашег владаоца Урана и Венере, доноси вам увећање прихода преко купопродаје некретнина.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец у Близанцима не прија вашем сензибилитету, али ће се показати добрим за ваше пословне одлуке, нарочито оне које се односе на породични или приватни бизнис. Обнова сарадње са некадашњим сарадницима. Рак вам шаље позив за излазак.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas