· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 1. септембар: Лав је уплашен, Девица преварена, а Бик ЉУТ

Хороскоп за среду, 1. септембар 2021. године, најављује Стрелцу нове новчане проблеме.

1630325436_Depositphotos_115749808_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Имате пуно планова и очекујете брзу реализацију, каже дневни хороскоп. На жалост, ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Бик

Дан започињете напуњени енергијом. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

Близанци

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис, истиче дневни хороскоп.

Прочитајте још: "Видели смо их, имали су воштано лице": Скијаше су ОЗРАЧИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ, а последице су биле невероватне

Рак

Прави је тренутак да своје планове спроведете у дела, нарочито ако сарађујете с иностранством. Осим тога, овакви транзити могу најавити и интересантно познанство с особом која је далеко, а коју срећете на чудан начин, на пример, преко друштвених мрежа.

Лав

У срце су вам се увукли страхови, најављује дневни хороскоп. Нисте сигурни да ли вас воле зато што као човек вредите или је то зато што имате моћи да им нешто приуштите, чак и материјално. Одговор на ову дилему морате потражити у дну душе која зна одговор.

Девица

Неискреност у вашем окружењу постаје неподношљива, истиче дневни хороскоп. Не сваљујте кривицу на друге људе јер они вас лажу само онолико колико ви желите да будете преварени. Размислите, можда сте својим ставовима некога приморали на такве потезе.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Вага

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку иако није на први поглед примамљива. Останите у игри јер је у питању исплатив посао.

Шкорпија

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности, најављује дневни хороскоп. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ово за кратак предах.

Стрелац

Све што вам у овом тренутку треба, то је новац, сматра дневни хороскоп. Значајан прилив стиже и битно утиче на све планове, нарочито у тренутку великих распродаја. Да се до краја дана не бисте пресабирали, обуздајте мегаломанску природу и пажљиво осмислите куповину.

Прочитајте још: УКЛЕТА ћуприја у Бистрици на којој се ноћу дешавају ЧУДА! (ФОТО)

Јарац

Уживате благонаклоност утицајних лица, обећава дневни хороскоп. Ипак, не опуштајте се превише јер су у питању људи који од вас, за узврат, очекују безграничну лојалност. Може вам се десити да вас неко од њих примора на потезе којима бисте себе довели у незавидан положај.

Водолија

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с ветрењачама, упозорава дневни хороскоп. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип, и ваше су одлуке често ирационалне.

Рибе

Потрудите се да саслушате шта вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да значајно профитирате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.