Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 14. новембар 2023. године: Раковима се враћају СТАРЕ љубави, а Девице расправе са члановима породице

Сазнајте шта вас очекује у дану који је пред нама

1699946734_Foto-Shutterstock-horoskop-14.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко Меркура у Стрелцу, чини вас склоним погрешним одлукама, ако често путујете због посла, радите са странцима, бавите се предаваштвом. Сусрет са шармантном особом на краћем путу у иностранству. Избегавајте расправе са женама.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у осмом астролошком пољу прави добар аспект са вашим владаоцем Венером, доносећи вам новац, али и страствени сусрет са шармантном особом. Под утицајем Јупитера, претерујете у свему и склони сте нелогичним закључцима и ризичним улагањима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у Стрелцу у коњункцији са вашим владаоцем Меркуром, чини вас склоним нелогичним одлукама, када се ради о пословним понудама из иностранства. Клоните се непотребних трошкова. Особа коју познајете преко пријатеља, жели да се види с вама.

 Рак (22. 6 - 22. 7)

Када ваш владалац Месец прелази преко Меркура, па још у астролошкој кући кући посла, можете бити склони субјективним проценама пословне ситуације. Стара симпатија упорна је у настојању да поново привуче вашу пажњу. Рибе мисле на вас.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу креативности у секстилу са Венером, повољно утиче на вашу одлуку о пословном договору са странцима. Преко некога кога познајете од раније, пружа вам се могућност усавршавања или путовања у иностранство. Стрелац мисли на вас.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур близу Месеца у астролошкој кући ограничења, одлаже преговоре са особама које живе у иностранству. Избегавајте расправе са члановима породице и емотивним партнером. Романтични Бик шаље вам позив за излазак.

 Вага (23. 9 - 22. 10)

Добар аспект Месеца са вашим владаоцем Венером, доноси вам успех и новац ако радите у медијима или некој другој делатности преко које сте присутни у јавности. На краћем путу можете да упознате једног Лава. Будите опрезнији у саобраћају.

 Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко Стрелца, доноси вам новац преко посла са некретнинама, али и ванредне трошкове. Договор са једним Раком, обећава успех уметницима, спортима и Шкорпијама чије занимање има везе са образовањем најмлађих. Несаница.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у вашем знаку образује напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, па сте склони прављењу мегаломанских пословних планова, нарочито са странцима. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, неповољно утиче на однос са вољеном особом.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец који управља кућом партнерских односа, прави напет аспект са вашим владаоцем Сатурном, што неповољно утиче на вашу комуникацију са љубавни, али и пословним партнером. Допада вам се особа која често путује, због посла. Бик мисли на вас.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Позиција Месеца који прави изазован аспект са Сатурном у астролошком пољу посла, неповољно утиче на ваше финансије. А решавање проблема са новцем, отежава вам особа са којом сте некада сарађивали. Сусрет са неким ко стиже са дужег пута.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Позиција Меркура, који управља вашим партнерским односима, чини вас пристрасним када се ради о односу према вољеној особи. Аспекти са Месецом, одлажу или успоравају реализацију посла који има везе са туризмом, маркетингом, адвокатуром.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas