Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 14. novembar 2023. godine: Rakovima se vraćaju STARE ljubavi, a Device rasprave sa članovima porodice

Saznajte šta vas očekuje u danu koji je pred nama

1699946734_Foto-Shutterstock-horoskop-14.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Merkura u Strelcu, čini vas sklonim pogrešnim odlukama, ako često putujete zbog posla, radite sa strancima, bavite se predavaštvom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u osmom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac, ali i strastveni susret sa šarmantnom osobom. Pod uticajem Jupitera, preterujete u svemu i skloni ste nelogičnim zaključcima i rizičnim ulaganjima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu u konjunkciji sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim nelogičnim odlukama, kada se radi o poslovnim ponudama iz inostranstva. Klonite se nepotrebnih troškova. Osoba koju poznajete preko prijatelja, želi da se vidi s vama.

 Rak (22. 6 - 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko Merkura, pa još u astrološkoj kući kući posla, možete biti skloni subjektivnim procenama poslovne situacije. Stara simpatija uporna je u nastojanju da ponovo privuče vašu pažnju. Ribe misle na vas.

 Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti u sekstilu sa Venerom, povoljno utiče na vašu odluku o poslovnom dogovoru sa strancima. Preko nekoga koga poznajete od ranije, pruža vam se mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo. Strelac misli na vas.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u astrološkoj kući ograničenja, odlaže pregovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice i emotivnim partnerom. Romantični Bik šalje vam poziv za izlazak.

 Vaga (23. 9 - 22. 10)

Dobar aspekt Meseca sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam uspeh i novac ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Na kraćem putu možete da upoznate jednog Lava. Budite oprezniji u saobraćaju.

 Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca, donosi vam novac preko posla sa nekretninama, ali i vanredne troškove. Dogovor sa jednim Rakom, obećava uspeh umetnicima, sportima i Škorpijama čije zanimanje ima veze sa obrazovanjem najmlađih. Nesanica.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, pa ste skloni pravljenju megalomanskih poslovnih planova, naročito sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec koji upravlja kućom partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa ljubavni, ali i poslovnim partnerom. Dopada vam se osoba koja često putuje, zbog posla. Bik misli na vas.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca koji pravi izazovan aspekt sa Saturnom u astrološkom polju posla, nepovoljno utiče na vaše finansije. A rešavanje problema sa novcem, otežava vam osoba sa kojom ste nekada sarađivali. Susret sa nekim ko stiže sa dužeg puta.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, čini vas pristrasnim kada se radi o odnosu prema voljenoj osobi. Aspekti sa Mesecom, odlažu ili usporavaju realizaciju posla koji ima veze sa turizmom, marketingom, advokaturom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas