Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 19. новембар 2023. године: Ракове очекује профитабилна пословна понуда, а Бикове расправа са вољеном особом

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег дана у недељи

1700377877_Foto-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Мада вам ваш владалац Марс, на истом степену као и Сунце (коњункција), доноси прилив енергије и ентузијазма, ипак много тога кочи реализацију ваших послова и планова. Љубавни партнер је склон драматизовању и презахтеван. Расправе са женама.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у астролошкој кући каријере и Марс у кући новца упозоравају на опрез приликом пословних договора. Због квадрата између вашег владаоца Венере и Јупитера у вашем знаку, избргавајте непотребне трошкове. Расправе са вољеном особом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Одговара вам аспект између Месеца у Водолији и вашег владаоца Меркура, симбола бизниса, нарочито ако се бавите трговином, транспортом, туризмом, али и интелектуалним делатностима. Увече, сусрет са уметником или спортистом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко осме астролошке куће и прави тригон са Венером, повољно утиче на вашу финансијску ситуацију. Добар аспект са Меркуром, доноси вам договор о исплативом послу, ако се бавите услужним делатностима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Коњункција Марса и вашег владаоца Сунца, доноси вам прилив енергије, али вас у реализацији посла успорава ситуација са финансијама. Месец у напетим аспектима са Марсом и Ураном, у љубави вам доноси расправе, раскиде, па чак и скандале.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Транзит Месеца преко Водолије који образује секстил са вашим владаоцем Меркуром, доноси вам договоре о пословним аранжманима преко рођачких и пријатељских веза. Избегавајте конфликте и расправе са љубавним партнером и млађим члановима породице.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Астероид Викторија улази у ваш знак образујући добар аспект са Марсом и Плутоном, доносећи вам новац преко сарадње са странцима и приватног бизниса. Позиција вашег владаоца Венере и Сатурна, неповољно утиче на однос са емотивним партнером.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Транзит Месеца преко Водолије, у напетом аспекту са вашим владаоцем Марсом, доноси вам ванредне трошкове и конфликте са сарадницима. Позиција Венере, која управља вашим партнерским односима, доноси вам захлађење односа са вољеном особом.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошкој кући логике прави напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, чинећи вас склоним трошењу новца и прављењу нереалних планова. Позиција Меркура и Венере слободним Стрелцима доноси познанство са млађом особом преко интернета.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у астролошком пољу посла, доноси вам увећање прихода преко заједничког аранжмана са љубавним или пословним партнером. Квадрат са вашим сувладаоцем Ураном, упозорава на опрез када се ради о пројектима који се односе на велике спортске активности и рад на значајним друштвеним пројектима.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у вашем знаку чини вас нервознијим и нестрпљивијим, а аспекти ваших владалаца Урана и Сатурна, неповољно утичу на реализацију ваших пословних договора и планова. Сусрет са особом која живи у другом граду или стиже са неког пута. 

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Позиција вашег сувладаоца Јупитера и Месеца у 12. астролошкој кући, појачава вашу интуицију. Тригон између Месеца и вашег владаоца Нептуна доноси инспирацију уметницима. Аспекти Сатурна у вашем знаку неповољно утичу на послове са странцима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas