Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 19. novembar 2023. godine: Rakove očekuje profitabilna poslovna ponuda, a Bikove rasprava sa voljenom osobom

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u nedelji

1700377877_Foto-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mada vam vaš vladalac Mars, na istom stepenu kao i Sunce (konjunkcija), donosi priliv energije i entuzijazma, ipak mnogo toga koči realizaciju vaših poslova i planova. LJubavni partner je sklon dramatizovanju i prezahtevan. Rasprave sa ženama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkoj kući karijere i Mars u kući novca upozoravaju na oprez prilikom poslovnih dogovora. Zbog kvadrata između vašeg vladaoca Venere i Jupitera u vašem znaku, izbrgavajte nepotrebne troškove. Rasprave sa voljenom osobom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Odgovara vam aspekt između Meseca u Vodoliji i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, naročito ako se bavite trgovinom, transportom, turizmom, ali i intelektualnim delatnostima. Uveče, susret sa umetnikom ili sportistom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme astrološke kuće i pravi trigon sa Venerom, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. Dobar aspekt sa Merkurom, donosi vam dogovor o isplativom poslu, ako se bavite uslužnim delatnostima.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Sunca, donosi vam priliv energije, ali vas u realizaciji posla usporava situacija sa finansijama. Mesec u napetim aspektima sa Marsom i Uranom, u ljubavi vam donosi rasprave, raskide, pa čak i skandale.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca preko Vodolije koji obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam dogovore o poslovnim aranžmanima preko rođačkih i prijateljskih veza. Izbegavajte konflikte i rasprave sa ljubavnim partnerom i mlađim članovima porodice.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija ulazi u vaš znak obrazujući dobar aspekt sa Marsom i Plutonom, donoseći vam novac preko saradnje sa strancima i privatnog biznisa. Pozicija vašeg vladaoca Venere i Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam vanredne troškove i konflikte sa saradnicima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam zahlađenje odnosa sa voljenom osobom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući logike pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas sklonim trošenju novca i pravljenju nerealnih planova. Pozicija Merkura i Venere slobodnim Strelcima donosi poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkom polju posla, donosi vam uvećanje prihoda preko zajedničkog aranžmana sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Kvadrat sa vašim suvladaocem Uranom, upozorava na oprez kada se radi o projektima koji se odnose na velike sportske aktivnosti i rad na značajnim društvenim projektima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, a aspekti vaših vladalaca Urana i Saturna, nepovoljno utiču na realizaciju vaših poslovnih dogovora i planova. Susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili stiže sa nekog puta. 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. astrološkoj kući, pojačava vašu intuiciju. Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna donosi inspiraciju umetnicima. Aspekti Saturna u vašem znaku nepovoljno utiču na poslove sa strancima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas