Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 24. фебруар 2024. године: Бикове очекују трзавице са вољеном особом, а Водолије и Девице неочекиван прилив новца

Неки хороскопски знаци ће морати да се пазе за воланом

1708759820_Foto-Shutterstock-horoskop-danas-februar.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Пун Месец у вашој шестој астролошкој кући успорава или одлаже ваше послове. Новац вам пристиже преко аранжмана са странцима. Будите толерантнији према сарадницима. Пазите с ким склапате договоре. Будите опрезни у саобраћају.*

БИК (21. 4 - 21. 5)

Јупитер у вашем знаку прави добар аспект са пуним Месецом у Девици, што повољно уточе на реализацију ваших планова и договоре са пријатељима. Ипак, будите опрезни ако потписујете важене уговоре. Трзавице и расправе са вољеном особом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Пун Месец у вашој четвртој астролошкој кући доноси вам новац преко породичног или неког паралелног посла. Веза са вољеном особом може се наћи у кризи. Неко ће пожелети да пређе границу пријатељства с вама. Чувајте се за воланом.

РАК(22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец данас ће бити пун у Девици, знаку у који пада ваше треће астролошко поље, доносећи вам новац преко интелектуалних и делатности повезаних са честим путовањима. Познанство с неким на путу, предавању или преко интернета.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Пун Месец у астролошкој кући новца али и љубави, доноси трзавице у односу са емотивним партнером. Хитри Меркур који управља вашим послом, доноси вам ванредне трошкове. Позив за излазак од Овна. Проблем због вишка воде у организму.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У време пуног Месеца у вашем знаку може доћи до промене планова, одлагања путовања или договора са пријатељима. Неочекиван добитак преко посла са странцима. Поведите више рачуна о односу са сарадницима, рођацима и комшијама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Пун Месец у 12. астролошком пољу доноси вам увећање зараде преко хонорарног аранжмана, али такође опомиње да пазите шта и коме причате. Поведите више рачуна о документацији и вредним ситницима. Проблеми са циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Фаза пуног Месеца у Девици, доноси вам познанство са неким преко пријатеља или интернета. Слободне Шкорпије у очекује више сусрета и познанстава са интересантним особама. Подложност спортским повредама. Послушајте савет једног Рака.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

У време пуног Месеца у астролошкој кући каријере, под утицајем вашег владаоца Јупитера из Бика, можете да склопите договор о новом послу. Позиција Меркура, који управља вашим емотивним животом, неповољно утиче на однос са вољеном особом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са пуним Месецом у деветој астролошкој кући, у тригону са моћним Јупитером из куће креативности, новац вам пристиже преко иностранства, предаваштва, путовања. Могуће раздвајање од вољене особе, због више силе. Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Еротски спој планета у вашем знаку чини вас привлачним за супротни пол, а пун Месец у Девици, доноси вам новац преко послова са странцима. Обратите више пажње на документа, чувајте вредне ситнице. Подложност повредама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Пун Месец у Девици отежава комуникацију са емотивним или пословним партнером, али доноси добитке преко интелектуалних и делатности повезаних са путовањима. Са четири планете у вашем знаку, не знате где ћете пре. Познанство преко интернета.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas