Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 24. februar 2024. godine: Bikove očekuju trzavice sa voljenom osobom, a Vodolije i Device neočekivan priliv novca

Neki horoskopski znaci će morati da se paze za volanom

1708759820_Foto-Shutterstock-horoskop-danas-februar.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pun Mesec u vašoj šestoj astrološkoj kući usporava ili odlaže vaše poslove. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Pazite s kim sklapate dogovore. Budite oprezni u saobraćaju.*

BIK (21. 4 - 21. 5)

Jupiter u vašem znaku pravi dobar aspekt sa punim Mesecom u Devici, što povoljno utoče na realizaciju vaših planova i dogovore sa prijateljima. Ipak, budite oprezni ako potpisujete važene ugovore. Trzavice i rasprave sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pun Mesec u vašoj četvrtoj astrološkoj kući donosi vam novac preko porodičnog ili nekog paralelnog posla. Veza sa voljenom osobom može se naći u krizi. Neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Čuvajte se za volanom.

RAK(22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas će biti pun u Devici, znaku u koji pada vaše treće astrološko polje, donoseći vam novac preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa čestim putovanjima. Poznanstvo s nekim na putu, predavanju ili preko interneta.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pun Mesec u astrološkoj kući novca ali i ljubavi, donosi trzavice u odnosu sa emotivnim partnerom. Hitri Merkur koji upravlja vašim poslom, donosi vam vanredne troškove. Poziv za izlazak od Ovna. Problem zbog viška vode u organizmu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vreme punog Meseca u vašem znaku može doći do promene planova, odlaganja putovanja ili dogovora sa prijateljima. Neočekivan dobitak preko posla sa strancima. Povedite više računa o odnosu sa saradnicima, rođacima i komšijama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pun Mesec u 12. astrološkom polju donosi vam uvećanje zarade preko honorarnog aranžmana, ali takođe opominje da pazite šta i kome pričate. Povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicima. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Faza punog Meseca u Devici, donosi vam poznanstvo sa nekim preko prijatelja ili interneta. Slobodne Škorpije u očekuje više susreta i poznanstava sa interesantnim osobama. Podložnost sportskim povredama. Poslušajte savet jednog Raka.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera iz Bika, možete da sklopite dogovor o novom poslu. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa punim Mesecom u devetoj astrološkoj kući, u trigonu sa moćnim Jupiterom iz kuće kreativnosti, novac vam pristiže preko inostranstva, predavaštva, putovanja. Moguće razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Erotski spoj planeta u vašem znaku čini vas privlačnim za suprotni pol, a pun Mesec u Devici, donosi vam novac preko poslova sa strancima. Obratite više pažnje na dokumenta, čuvajte vredne sitnice. Podložnost povredama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec u Devici otežava komunikaciju sa emotivnim ili poslovnim partnerom, ali donosi dobitke preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa putovanjima. Sa četiri planete u vašem znaku, ne znate gde ćete pre. Poznanstvo preko interneta.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas