· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 24.ЈУН: Стрелац је пун енергије, а ЛАВ данас игра улогу живота

Хороскоп за четвртак, 24. јун упозорава Шкорпије и Девице да буду пажљиве.

1624280903_Depositphotos_449828998_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Сабирате шта сте урадили у минулом периоду, резултати вас чине поносним. Још само да све то предочите члановима своје породице, па да срећа буде комплетна. Не тражите додатну подршку јер ће вам то покварити драгоцен осећај задовољства.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Бик

Стижу вам непријатне вести. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помешали сте посао и приватни живот па сте дозволили да вам породичне проблеме решавају сарадници.

Близанци

Муче вас нерашчишћени односи с пријатељима које одавно познајете. Не преостаје ништа друго него да озбиљно поразговарате о свему. Ситуација није лако решива јер вас за њих везују животне околности на које не можете да утичете.

Рак

Данашњи хороскоп саветује да се потрудите да саслушате шта вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да значајно профитирате.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Лав

Можете одиграти значајну улогу и ублажити непремостив јаз међу члановима ваше породице. Ово би вам значајно побољшало расположење и повратило пољуљано самопоуздање које вас је, можда, у протеклом периоду потајно мучило.

Девица

Могућа је прилика за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно исплатити.

Вага

Борите се за неку своју правду коју само ви видите. Ваша искреност не наилази на одобравање па је корисно да своје мишљење сачувате за себе. Непријатна изненађења су могућа чак и од стране најблискијих особа, нарочито на љубавном плану.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Шкорпија

Дозвољавате да вам финансије условљавају расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Ако занемарите новчане проблеме, схватићете да за дружење и пријатна необавезна ћаскања није неопходан и дебео новчаник.

Стрелац

Хороскоп данас обећава да дан започињете напуњени енергијом. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

Јарац

Покушавате да решите проблеме који уопште нису решиви. То значи да беспотребно губите енергију и улажете време у нешто што не постоји. Вољена особа не разуме ваше емотивне испаде, па је боље да озбиљне дискусије оставите за други дан.

Водолија

Данашњи хороскоп вам указује шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Прочитајте још: Месечни хороскоп за јул: У каријери напредују Близанци и Ваге, а тежак месец за Овна

Рибе

Ваша преосетљивост, данас, долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају, или ћете зажмурити на то шта други људи говоре.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.