Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 28. октобар 2023. године: Бикове очекују љубоморне сцене и раскиди веза, а Лавове унапређење на послу

Сазнајте шта су вам звезде припремиле за данас

1698474346_Foto-shutterstock-horoskop-astro.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Помрачен Месец у астролошком пољу посла образује опозицију са Сунцем, Меркуром и вашим владаоцем Марсом у пољу финансија и ризика, због чега би данас и сутра требало да избегавате непотребне трошкове и ризичне трансакције. Чувајте се инфекција.

Бик (21. 4 - 21. 5)

У време данашњег помрачења Месеца у вашем знаку, емоције су веома наглашене. Поведите рачуна о односу према љубавном и пословном партнеру, нарочито ако сте априлски Бик. Могуће су љубоморне сцене и раскиди веза. Проверите хормонски статус.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Помрачен Месец, који управља вашим послом, у опозицији са вашим владаоцем Меркуром, доноси вам ванредне издатке. Обратите више пажње на финансије, као и на комуникацију са пословним партнерима из иностранства. Проблеми са циркулацијом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Помрачење вашег владаоца Месеца у астролошком пољу неочекиваних околности, утиче на промену ваших планова и односа према пријатељима. Аспект са Сатурном, који управља вашим партнерским односима, повољно утиче на однос са вољеном особом.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

У време помрачења Месеца у вашој астролошкој кући каријере, Лавови треће декаде могу добити унапређење, нарочито ако су преко посла присутни у јавности. Могуће су расправе са вољеном особом и члановима породице. Проблеми са зглобовима.

 Девица (23. 8 - 22. 9)

Помрачен Месец у опозицији са вашим владаоцем Меркуром, планетом бизниса и комуникација, неповољно утиче на договоре са особама које живе у иностранству. Секстил са Сатурном, повољно утиче на однос са емотивним партнером. Опасност у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

У време помрачења Месеца, владаоца ваше каријере, у астролошкој кући финансија, правите планове који обухватају контакте са странцима, путовања и улагање новца у пројекте који су вам веома важни. Проблеми са циркулацијом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Помрачен Месец у опозицији са вашим владаоцем Марсом, планетом страсти и љубоморе, у астролошком пољу партнерских односа, доноси вам буру емоција и неповољно утиче на однос са вољеном особом. Ванредни издаци. Подложност повредама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Помрачење Месеца близу вашег владаоца Јупитера, планета експанзије, у астролошкој кући посла, упозорава на опрез са финансијама. Могући проблеми у комуникацији са пословним партнерима, сарадницима и колегама. Болови у леђима.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Помрачење Месеца, владаоца ваших партнерских односа, у астролошком пољу љубави и креативности, уноси тензију у ваш емотивни живот, али доноси инспирацију Јарчевима који се баве креативним занимањима. Осетљив нервни систем.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Помрачен Месец у астролошкој кући приватности доноси вам преокрете на пословном, као и на породичном плану. Будите опрезнији са улагањем новца, нарочито ако се бавите занимањем које у себи носи извесну дозу ризика. Опасност у саобраћају.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Помрачење Месеца, неповољно утиче на ваш емотивни живот, али и на планове у вези са студијама или стручним усавршавањем у иностранству. Избегавајте конфликте са сарадницима и особама које живе у другом граду или земљи. Пазите се за воланом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas