Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine: Bikove očekuju ljubomorne scene i raskidi veza, a Lavove unapređenje na poslu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

1698474346_Foto-shutterstock-horoskop-astro.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pomračen Mesec u astrološkom polju posla obrazuje opoziciju sa Suncem, Merkurom i vašim vladaocem Marsom u polju finansija i rizika, zbog čega bi danas i sutra trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične transakcije. Čuvajte se infekcija.

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vreme današnjeg pomračenja Meseca u vašem znaku, emocije su veoma naglašene. Povedite računa o odnosu prema ljubavnom i poslovnom partneru, naročito ako ste aprilski Bik. Moguće su ljubomorne scene i raskidi veza. Proverite hormonski status.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pomračen Mesec, koji upravlja vašim poslom, u opoziciji sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam vanredne izdatke. Obratite više pažnje na finansije, kao i na komunikaciju sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Problemi sa cirkulacijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Pomračenje vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, utiče na promenu vaših planova i odnosa prema prijateljima. Aspekt sa Saturnom, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

 Lav (23. 7 - 22. 8)

U vreme pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere, Lavovi treće dekade mogu dobiti unapređenje, naročito ako su preko posla prisutni u javnosti. Moguće su rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Problemi sa zglobovima.

 Devica (23. 8 - 22. 9)

Pomračen Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa i komunikacija, nepovoljno utiče na dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Sekstil sa Saturnom, povoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Opasnost u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

U vreme pomračenja Meseca, vladaoca vaše karijere, u astrološkoj kući finansija, pravite planove koji obuhvataju kontakte sa strancima, putovanja i ulaganje novca u projekte koji su vam veoma važni. Problemi sa cirkulacijom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pomračen Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Marsom, planetom strasti i ljubomore, u astrološkom polju partnerskih odnosa, donosi vam buru emocija i nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Vanredni izdaci. Podložnost povredama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pomračenje Meseca blizu vašeg vladaoca Jupitera, planeta ekspanzije, u astrološkoj kući posla, upozorava na oprez sa finansijama. Mogući problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, saradnicima i kolegama. Bolovi u leđima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pomračenje Meseca, vladaoca vaših partnerskih odnosa, u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, unosi tenziju u vaš emotivni život, ali donosi inspiraciju Jarčevima koji se bave kreativnim zanimanjima. Osetljiv nervni sistem.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pomračen Mesec u astrološkoj kući privatnosti donosi vam preokrete na poslovnom, kao i na porodičnom planu. Budite oprezniji sa ulaganjem novca, naročito ako se bavite zanimanjem koje u sebi nosi izvesnu dozu rizika. Opasnost u saobraćaju.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pomračenje Meseca, nepovoljno utiče na vaš emotivni život, ali i na planove u vezi sa studijama ili stručnim usavršavanjem u inostranstvu. Izbegavajte konflikte sa saradnicima i osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Pazite se za volanom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas