Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак 9. јануар 2024. године: Девице очекује тајни сусрет, а Шкорпије проблеми са колегама

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене

1704784326_4ab41d1ca61e11cdc0e81a9991ec972d00a84044.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 Ован (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко Стрелца, рођенима у другој и трећој декади, доноси оптимизам, ентузијазам, новац и контакте са странцима. У томе имају подршку једног Лава. Страствена романса са младоликом особом на путу или предавању. Смањите унос шећера.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у астролошкој кући новца у инкоњукцији са Ураном у вашем знаку, упозорава на опрез ако планирате улагање новца у пројекат са особама из иностранства. Страствени сусрет са харизматичном Шкорпијом. Проводите више времена са пријатељима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец прелази преко вашег владаоца Меркура у Стрелцу, што вас чини склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама, нарочито када се ради о уговорима и судским процесима. На краћем путу или предавању можете да упознате шармантног Лава.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко Меркура па ваше идеје о пројектима са странцима неће имати довољно упоришта у стварности. Одлазак љубавног партнера на изненадни пут код вас буди сумњу у његову искреност. Промените начин исхране.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у Стрелцу прави добар аспект са вашим владаоцем Сунцем, тако да нема већих препрека ка остварењу ваших циљева, нарочито ако се бавите неком креативном делатношћу. Ипак, одложите склапање важних договора и потписивање уговора.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Преко вашег владаоца Меркура, данас прелази Месец, чинећи вас склоним нелогичним закључцима, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности. Љубавни партнер је осетљивији него обично и потребна му је ваша подршка. Сусрет у тајности са Јарцем.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Са ураном, који управља вашом креативношћу у напетом аспекту са Месецом, добијате сјајне идеје у вези са новим пословним аранжманом. Новац стиже преко интелектуалних и послова који подразумевају краћа путовања. Дописивање са тајним обожаваоцем.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец у Стрелцу доноси вам шансе за увећање прихода преко маркетинга, туризма, стручног усавршавања у иностранству. Млађи сарадник или колега омета реализацију ваших планова. Маштате о особи коју сте упознали преко пословних контаката. Несаница.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец, који управља вашим финансијама али и ризиком, у вашем знаку образује напет аспект са Нептуном, због чега су могућжи конфликти у породици и са брачним партнером. Препоручује се опрез приликом договора и потписивања уговора. Лав мисли на вас.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Не прија вам позиција Месеца у астролошком пољу ограничења и препрека, али вас подржава особа на положају која цени ваше професионалне квалитете. Сусрет у тајности са уметником или спортистом. Брачни партнер жели да вам наметне своје ставове.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца подстичу вашу потребу да реализујете договор о сарадњи са особама које живе у иностранству. Имате подршку једног Овна. Очекују вас ванредни трошкови који се односе на сређивање стамбеног или пословног простора. Бол у леђима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Позиције Месеца и вашег владаоца Нептуна, симбола визија и маште, доноси надахнуће уметицима и мотивацију спортистима. Вашу пажљу привлачи харизматична особа коју познајете преко пословних контаката. Проводите више времена са пријатељима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas