Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za utorak 9. januar 2024. godine: Device očekuje tajni susret, a Škorpije problemi sa kolegama

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene

1704784326_4ab41d1ca61e11cdc0e81a9991ec972d00a84044.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Strelca, rođenima u drugoj i trećoj dekadi, donosi optimizam, entuzijazam, novac i kontakte sa strancima. U tome imaju podršku jednog Lava. Strastvena romansa sa mladolikom osobom na putu ili predavanju. Smanjite unos šećera.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkoj kući novca u inkonjukciji sa Uranom u vašem znaku, upozorava na oprez ako planirate ulaganje novca u projekat sa osobama iz inostranstva. Strastveni susret sa harizmatičnom Škorpijom. Provodite više vremena sa prijateljima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Merkura u Strelcu, što vas čini sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama, naročito kada se radi o ugovorima i sudskim procesima. Na kraćem putu ili predavanju možete da upoznate šarmantnog Lava.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Merkura pa vaše ideje o projektima sa strancima neće imati dovoljno uporišta u stvarnosti. Odlazak ljubavnog partnera na iznenadni put kod vas budi sumnju u njegovu iskrenost. Promenite način ishrane.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Strelcu pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, tako da nema većih prepreka ka ostvarenju vaših ciljeva, naročito ako se bavite nekom kreativnom delatnošću. Ipak, odložite sklapanje važnih dogovora i potpisivanje ugovora.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Preko vašeg vladaoca Merkura, danas prelazi Mesec, čineći vas sklonim nelogičnim zaključcima, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. LJubavni partner je osetljiviji nego obično i potrebna mu je vaša podrška. Susret u tajnosti sa Jarcem.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa uranom, koji upravlja vašom kreativnošću u napetom aspektu sa Mesecom, dobijate sjajne ideje u vezi sa novim poslovnim aranžmanom. Novac stiže preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju kraća putovanja. Dopisivanje sa tajnim obožavaocem.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Strelcu donosi vam šanse za uvećanje prihoda preko marketinga, turizma, stručnog usavršavanja u inostranstvu. Mlađi saradnik ili kolega ometa realizaciju vaših planova. Maštate o osobi koju ste upoznali preko poslovnih kontakata. Nesanica.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec, koji upravlja vašim finansijama ali i rizikom, u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa Neptunom, zbog čega su mogućži konflikti u porodici i sa bračnim partnerom. Preporučuje se oprez prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Lav misli na vas.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Ne prija vam pozicija Meseca u astrološkom polju ograničenja i prepreka, ali vas podržava osoba na položaju koja ceni vaše profesionalne kvalitete. Susret u tajnosti sa umetnikom ili sportistom. Bračni partner želi da vam nametne svoje stavove.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca podstiču vašu potrebu da realizujete dogovor o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate podršku jednog Ovna. Očekuju vas vanredni troškovi koji se odnose na sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Bol u leđima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola vizija i mašte, donosi nadahnuće umeticima i motivaciju sportistima. Vašu pažlju privlači harizmatična osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata. Provodite više vremena sa prijateljima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas