· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП за 9. јул: Јарац сазнаје шта му се дешавало испред носа, а Рак прави грешку због умора

Бикови, послушајте дневни хороскоп и пријуштите себи заслужени одмор.

1625577498_composing-5803446_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

ОВАН

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у друштву, постајете напорни јер превише причате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па вас данашњи хороскоп опомиње да мање причате а више радите.

БИК

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вас људи питају за мишљење, некада вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах, па не оклевајте, приуштите себи дужу паузу током које ћете се окрепити.

БЛИЗАНЦИ

Тежите ка слободи, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време завршите све што се од вас очекује, на тај начин избећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

РАК

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Овакав дневни хороскоп вас тера да застанете и размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер, грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве. 

Прочитајте још: Зашто се разводе хороскопски знакови? Девица тражи чист рачун, Ован поштовање, а један знак је ВОЈНИК у браку

ЛАВ

Ослањате се на друге људе. Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини. Ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

ДЕВИЦА

Изложени сте непријатностима. Ако и даље будете одбијали да прихватите нову ситуацију, све ћете погоршати. Уз то, очекујте компликације и са службеним лицима па је савет да све што радите буде законски исправно. Уколико читате између редова у ситуацији којој сте се нашли, избећи ћете проблеме које најављује дневни хороскоп.

ВАГА

Уморни сте од темпа који вас притиска. Ово је доба године када вам је неопходан одмор. Дан проведен у кругу породице и опуштена атмосфера, то је оно што би вас окрепило. Мислите да је немогуће, а заборављате да је и немање избора, избор.

ШКОРПИЈА

Шкопорпије са уживањем читају дневни хороскоп за 9. јул, јер напокон стиже охрабрење на пословном плану. Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе па имате право да себи приуштите краткотрајан предах. 

Прочитајте још: Ови знакови према ХОРОСКОПУ су оперисани од емоција!

СТРЕЛАЦ

Време је за предах. Расположење поправља сусрет с пријатељима који су у прошлости били део ваше свакодневице. Обиље тема и опуштајући разговори могу бити својеврсна чаробна формула експресног опоравка од свега што вас је у прошлости уморило.

ЈАРАЦ

Повољан дан да својим укућанима изнесете све што вам је на срцу. Данашњи хороскоп наглашава да имате шансу да поведете конструктиван разговор из кога ћете сазнати детаље о којима нисте ни сањали. Ради се о стварима које су биле толико очигледне, али ви их до сада нисте схватали. 

ВОДОЛИЈА

Док се ви бавите неважним проблемима промичу вам крупне ствари. Фокусирани сте на заврзламе у радном окружењу па никако да сагледате крупан план. Ово што се дешава данас небитно је у односу на оно што предстоји. Чувајте снагу за наредне дане.

РИБЕ

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами, упозорава дневни хороскоп.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.