Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Зашто се разводе хороскопски знакови? Девица тражи чист рачун, Ован поштовање, а један знак је ВОЈНИК у браку

Неки хороскопски знаци остају у браку по сваку цену а неки једини спас виде у разводу.

1625143679_Depositphotos_33458855_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Улази у брак на неки начин "брзо". Он нема стах од брака, везивања, да припада некоме. Он брак доживљава као "посао". Склопили смо га и хајде сада да заједно радимо на њему. Даје као и у послу сто одсто себе, воли, удовољава, али ће увек задржати црту предводника. Међутим, моменат када он излази из брака је када монотоно, једнолично. Ован воли акцију и ако је нема он одлази. Такође брак напушта када нема поштовања и када "не иду у истом смеру". Ован за све има бизнис план па тако и за брак.

Прочитајте још: Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Бик

У брак улази када осети стабилност, љубавну, материјалну. Он је сам по себи материјални знак и воли да пружа ту материјалну и љубавну сигурност и исто тражи и од партнера. Бик је феноменалан брачни друг и не бежи од обавеза. Али прељуба је нешто што Бик не опрашта. Како је јак зељани знак који није баш склон променама он остаје у том браку јер ће ретко јако ретко он донети одлуку да се разведе. Иако остаје у браку од тог односа дословно прави пакао.

Близанци

Већити оптимисти и тако доживљавају брак. Немају страх од њега, лагано улазе у брачну заједницу. Са њма је живот леп, растерећујућ, јер Близанци нису напорни и конфизни људи. Комуникација је њима важна. Када се то изгуби и постане тмурно и сиво он без пуно размишљања напушта ту заједницу.

Бик тражи материјалну стабилност, Близанци да им буде лепо у заједници, а Рак тражи љубав.

Рак

Брак је једнако љубав. Једино и само тако они улазе у брачне воде. Воле, удовољавају. пружају све. Од партнера траже да заједно стварају топли дом , потомстово је на првом есту. Међутим како је Рак емотиван и крхк, и најмања ситница њему може да наруши брачну идилу. Како год да се ствари одвијају и да је најгори сценарио Рак никада неће у јавности показати да нешто није у реду. Пред светом је све савршено и никада , никад се не разводи.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Лав

Брак доживљава као освајање џунгле - територије где је он предводник. Он воли брак али ствари морају да се поставе од почетка на своје место. Он мора да буде на престолу и он је тај који доминира. За узврат даје дословно све! Али када се тај ланац покида и када се побркају лончићи брутално напушта брак.

Девица

Jака и детаљна анализа пре уласка у брак. Ни потписивање предбрачног уговора није му страна. Девица воли да је рачун чист. Код ње нема шаренила, 2 плус 2 су 4! Улазимо у брак да би стварали, да идемо ка истом плану, да створимо дом, да имамо децу. Ако само један део изостане: Здраво довиђења!

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Вага

То је неко ко цео живот тражи своју другу половину. Вага воли и прижељкује брак. Конфликте решава причом пошто јој је дипломатија јача страна. Спремна је на сваки могући компромис па чак ако иде и на њену штету. Чак је устању и превару да опрости,  јер Вага има мото да је лакше кроз живот ићи у пару него сам. Уме ретко да напусти брак када нема довољно пажње и разумевања.

Вага цео живот тражи другу половину, Шкорпија је посесивна, а Стрелац добар провод.

Шкорпија

Њен мото је заувек си само мој и мој. Када уђе у брачне воде Шкорија мења свој ДНК код. Од фаталне заводнице или заводника постаје најбоља мајка, жена, љубавница и домаћица. Код ње је једноставно; превара и све је готово! Тада наступа ураган и најбоље је да се партнер пресели да другу планету, не континент већ планету!

Прочитајте још: Биоритамска прогноза за ЈУЛ: Петици стиже НОВАЦ, Шестица мења живот из КОРЕНА

Стрелац

Како је вечито дете и сам брак доживљава као авантуру, игру. Лак је лепршав у браку . Не воли окове не воли правила али никада неће учинити нешто што брачног партнера може да повреди или угрози. Он воли брак и заједници, напуша је само онда када му се намећу ограничења и када дође до посесивности и када нема СЛОБОДУ!

Јарац

Традиционалиста са ригидним правилима. Војска - зна се која су задужења брачних партнера, ко када устаје ко шта када и како ради итд. Даје све за породицу. Одличан је родитељ. Али само ако се једна ствар прекрши или се не дај Боже деси и најмањи флерт , превару да не спомињемо он се разводи.

Водолија

Улази у брак али му тај папир ниша не значи. Водолију можете често да видите у неформалном браку. Велики је геније који служи за рушење табуа. Усвајање деце је једна од његових опција поред своје деце. Воли живот, брак и науку. Оно што Водолији смета и када она одлози је мањак поштовања, стагнирање у браку и неразумевање.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Рибе

Живим да те волим. Када уђе у брак то је за њу до краја живота. Нежне су и суптилне и свакодневнимситним пажњама знају да обрадују партнера. Њен проблем је што све што не ваља убраку преузима на себе. Увек мисли да је само она једино крива. Како то бреме носи сама на својим плећима то је оптерети она почиње да се повлачи у себе и тада почиње да размишља о разводу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas