Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 11. АПРИЛ: Бику и Раку добар дан за посао, Стрелац улази у флерт

Сазнајте шта вам Месец у Близанцима доноси за четвртак 11. април, шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

1712815281_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспекти Месеца у Близанцима са вашим сувладаоцем Плутоном у астролошком пољу каријере, у поподневним сатима, подстичу вас на акцију. Одговара вам и позиција Нептуна, симбола маште, ко се бавите уметношћу, науком, фармацијом, археологијом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец пре подне прелази преко Урана у вашем знаку, доносећи вам сјајне идеје, али и опасност од струје. После три сата поподне, прави добар аспект са вашим владаоцем Венером, симболом новца, доносећи договор о новом послу.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Астериоид Ерос улази у ваш знак, па нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Ваш владалац, ретроградни Меркур близу астериода Амор, доноси вам упознавање са млађом особом преко интернета. Секстил са Нептуном, владаоцем поља каријере, најављује успех писцима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, симбол маште и инспирације, у астролошкој кући подсвести али и препрека, под утицајем Нептуна, планете маште и инспирације, доноси вам новац преко сарадње са странцима. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец улази у Близанце и под упливом Венере из Овна, подстиче емоције вашег партнера који планира заједнички пут с вама. Добар аспект са Нептуном у астролошком пољу новца, доноси зараду уметницима и спортистима. Смањите унос шећера.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец, који управља вашим друштвеним животом и плановима, у астролошкој кући каријере, под утицајем Нептуна и Плутона, одговара вам Девицама које се баве креативним занимањем или су преко посла присутне у јавности. Променљиво расположење.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Венера, планета љубави и посла, која управља вашим знаком, у сесктилу са Месецом који данас улази у Близанце, подстиче посесивност емотивног партнера, али вам зато доноси новчане добитке. Могућ одлазак на службени пут у поподневним сатима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Због секстила између Месеца, симбола емоција, и Венере, партнер може бити склон драматичном испољавању емоција. Тригон са вашим владаоцем Плутоном, планетом моћи и богатства, доноси вам нове послове, као и паралелне изворе прихода.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиције Месеца који данас улази у ваше астролошко поље партнерских односа, доноси вам романтичну комуникацију са Близанцима. Секстил са вашим сувладаоцем Нептуном, погодује Стрелцима који су преко посла присутни у јавности.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Хармонични аспекти Месеца, који поподне улази у астролошку кућу свакодневних обавеза, доноси сјајне идеје уметницима рођеним у трећој декади знака. Позиција вашег владаоца Сатурна, симбола препрека и ограничења, упозорава на опрез за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца пре подне опoмињу на опрез приликом руковања електричним уређајима. Спој вашег владаоца Урана и Месеца доноси вам сјајне шансе, када се ради о купопродаји некретнина. Поподне, сусрет с неким коме сте већ неко време опсесија.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Ваш владалац, Нептун, планета маште и илузија, под упливом Месеца из Близанаца, у поподневним сатима доноси надахнуће и мотивацију уметницима и научницима. Новац вам пристиже преко паралелних или хонорарних извора прихода.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas